[SZUKAM] Połączenie AMK, OL, Arsenal Mod i Arena Extension

Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).

Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.

Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.

[SZUKAM] Połączenie AMK, OL, Arsenal Mod i Arena Extension

Postprzez Kebab w 23 Sty 2010, 22:29

Widziałem kiedyś na forum mod (obecnie nie mogę znaleźć tematu) do Cienia Czarnobyla co jest połączeniem min. Arena Extension, Arsenala Mod'a bodajże i Oblivition Lost lub AMK. Pamiętam że był tam min. Egzoszkielet Powinności i (chyba) Wolności. Czy mógłby mi ktoś podać nazwę tego tematu, bo kożystając z wyszukiwarki nie znalazłem nic choćby w 5% podobnego do tego czego szukam.

Uwagi moderatora:

Poprawiam nazwę tematu za Ciebie. Następnym razem tego nie zrobię. - xKoweKx
Powyższy post należy tylko do danego użytkownika i przedstawia jego myśli w danym momęcie i jakiekolwiek wykorzystywanie go przeciwko niemu, jest niezgodne z prawami autorskimi

POZDRAWIAM
Awatar użytkownika
Kebab
Kot

Dołączenie: 03 Lip 2009, 20:24
Ostatnio był: 24 Sty 2010, 16:01
Miejscowość: Bar 100 radów, kuchnia Barmana
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: RP-74
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Szukam pewnego moda

Postprzez PrzemoC w 23 Sty 2010, 23:26

Będę miły i pomogę:
Chodzi Ci o TO:
viewtopic.php?f=49&t=4563
Ale nie ma sporego sensu na ściąganie tego.
Autor wydał poprawiona i bardziej rozbudowaną wersję:
viewtopic.php?f=49&t=6451
Decyzja należy do Ciebie.
"Każde słowo jest jak niepotrzebna plama na ciszy i nicości." -Samuel Beckett
Ale, z drugiej strony, on to powiedział...
Awatar użytkownika
PrzemoC
Beta Tester

Dołączenie: 31 Sty 2009, 15:27
Ostatnio był: 19 Cze 2022, 12:45
Miejscowość: Everon
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: SIP-t M200
Kozaki: 13

Re: [SZUKAM] Połączenie AMK, OL, Arsenal Mod i Arena Extension

Postprzez Kebab w 24 Sty 2010, 16:01

Dzięki. Myślałem że temat z tym modem usunięto. TEMAT DO ZAMKNIĘCIA.
Powyższy post należy tylko do danego użytkownika i przedstawia jego myśli w danym momęcie i jakiekolwiek wykorzystywanie go przeciwko niemu, jest niezgodne z prawami autorskimi

POZDRAWIAM
Awatar użytkownika
Kebab
Kot

Dołączenie: 03 Lip 2009, 20:24
Ostatnio był: 24 Sty 2010, 16:01
Miejscowość: Bar 100 radów, kuchnia Barmana
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: RP-74
Kozaki: 0

Powróć do Cień Czarnobyla

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości