"stash info i pellicle"

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

"stash info i pellicle"

Postprzez dzinkspl w 21 Sie 2007, 18:23

Wtam, mam problem w poradniku pisze, żę gdy chce zdobyć egzoszkielet w pryoeci od Kła, to musze znalezc jakies ifnromacje od wolnych stalkerow ( pisze mi: Kill lone stalkers in yantar and get the stahs info: " AVERI di zanna" & "Fang's Goddies" ) w Jantarze. Z kąd mam wiedziec kogo mam zabić i jak sprawdzic które to info, gdzie to pisze ?

Druga sprawa, wie ktośgdzie można znależć artefakt który nosi angielksa nazwe pellicle ( taki błekitno zielono, niebieski ) , moonlighta oraz błysk czy jakos tak taki mały niebieski :P ?
z gory dziekuje za odpwiedz
Awatar użytkownika
dzinkspl
Kot

Dołączenie: 30 Lip 2007, 19:40
Ostatnio był: 30 Sie 2007, 22:15
Miejscowość: Śląsk
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez Microtus w 21 Sie 2007, 19:51

Tu jest info oszukanych przez Ciebie artefaktach.
http://forum.stalker.pl/viewtopic.php?t=639&start=60

Co do lone stalkerów to się pojawiają w yantarze po wyjściu z X-16 w miejscu w którym robiłeś pomiary z naukowcem.
War. War never changes...
Bury
zapraszam do lektury :)
Awatar użytkownika
Microtus
Legenda

Dołączenie: 18 Cze 2007, 14:31
Ostatnio był: 19 Sty 2019, 22:54
Miejscowość: łorsoł
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 106

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość