Misja "Kill Fiend"

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Postprzez Sipso_III w 23 Sie 2007, 22:44

Ja go zabiłem granatnikiem Bulldog 6. I nikt sie nie przejął. Tylko z dużej odległości trzeba strzelać. Albo butlą z gazem lub innym śmieciem wybuchającym po ostrzelaniu.
ABC Inferno - polecam dla tych którzy przeszli podstawkę.
Awatar użytkownika
Sipso_III
Stalker

Dołączenie: 10 Cze 2007, 10:22
Ostatnio był: 09 Lip 2008, 19:42
Miejscowość: KASZANKA!!!
Kozaki: 2

Reklamy Google

Postprzez mathus92 w 23 Sie 2007, 22:55

Można też ze snajperki tak jak ja to zrobiłem. Najlepiej z Vintara BC bo jest wyciszony, ale tak jak w przypadku przedmówcy, trzeba stać daleko od niego. Pozatym, nie wiem czemu, ale jak wykonywałem dzisiaj podobną misję (grę już po raz 3 przechodzę :D) i wszyscy z powinności byli moimi przyjaciółmi, to nawet jak do niego strzeliłem z bliska to i tak nikt nie zareagował :P. Dużo razy mi się tak zdarzało, wiec może tobie też się uda :D. Pozdrawiam,
Mathus92
Awatar użytkownika
mathus92
Stalker

Dołączenie: 25 Cze 2007, 23:29
Ostatnio był: 14 Sie 2010, 18:17
Miejscowość: Zakopane
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 0

Postprzez Nalewacz w 23 Sie 2007, 23:12

Ja mialem tak: ide goscia skasowac a tu ... bandyci :D i zanim zdazylem oddac pierwszy strzal to gosc byl dead a misja zaliczona :D
Inwestujmy pieniądze w alkohol - on jest zdecydowanie najlepiej oprocentowany
Nalewacz
Kot

Dołączenie: 21 Sie 2007, 22:52
Ostatnio był: 24 Sie 2007, 18:16
Kozaki: 0

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości