Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Witam, Mam pytanie, czemu w Jantarze po odprowadzeniu Krugłowa mam niebezpiecznie wysoki poziom oddziaływań psionicznych? Chciałem odebrać od niego nowy kombinezon, ale nie mam pojęcia jak się dostać do ich laboratorium
Tormentor napisał(a):Bo to Jantar. Dostałeś hełm psioniczny?
Nawet jeśli ma to jak wejdzie za głęboko na teren fabryki to też będzie oddziaływać na niego pole psioniczne. Skoro go już uratowałeś to musisz kierować się tą samą drogą w której go zostawiłeś, przeniesie cię nad Jantar, a potem cały czas prosto. Poza tym cała mapa jest w PDA.
A zrobiłeś misję z pomiarem radioaktywności/fal psionicznych? Po tym dostawało się specjalny hełm i można było ruszać do fabryki. Jak dalej problem występuje to masz buga i wczytaj sejwa, najlepiej autosave, przy wejściu do lokacji.
LOL
Za ten post StalkerCiastek otrzymał następujące punkty reputacji: