pytanie o grawi+ kilka prostych pytań o ekwipunek

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

pytanie o grawi+ kilka prostych pytań o ekwipunek

Postprzez Frankie Niagara w 11 Lip 2012, 20:35

Gram teraz pierwszy raz w cień czarnobyla, w weekend majowy grałem w czyste niebo ( szkoda że nie na odwrót bo grałbym w czasie rzeczywistym :D )
Mam mały problem, bo w czystym niebie artefakt grawi miał wartość jakiś 23500 RU i mógł zwiększać przenoszony ekwipunek o 20 Kg. Tutaj wyceniany jest na 2,5 bańki i nie zwiększa masy ekwipunku. Czy mylę artefakty czy w tej grze tak jest? Jest jakis sposób na zwiększenie limitu przenoszonych rzeczy?

Obecnie jestem z teką dokumentów w drodze do agropomu. Koło bazy bandytów w tunelu kolejowym złapałem wysyp meduz. Cały problem polega na tym że mam jakiś gen menelstwa i pamiętając z CS że całkiem cenne jest jedzenie oraz medykameny, zaperniczam przez pustkowie z 20 chlebami, skrzynią konserw i 50 bandażami na jednym magazynku i wiaderm meduz. Co mnie dziwi nie spotkałem na razie żadnej bazy ani sklepikarzy. Gdzie najszybciej i najbliżej zbyć dobra po korzystnych cenach ( i naprawić pancerz )?

Czy nektóre bronie odblokowują się w sklepikarzy dobiero jak się ma trochę więcej kasy? W CS nie mogłem zdobyć ani rpg7 ani karabinu taśmowego.

Czy tu bug czy ta gra nie obsługuje headshootów? Wpakowałem( z pistoletu z zintegrowanym tłumikiem) 5 kul po glacy żołnierza z 1 m w bazie wojskowej żeby go ubić. Ja rozumiem że ruscy mają twarde łby ale chyba nie o to tu chodzi :E :facepalm:

Ostatnie pytanko laickie czy da się z trupów odzyskiwać kasę?
Frankie Niagara
Kot

Dołączenie: 10 Maj 2012, 21:08
Ostatnio był: 26 Lis 2012, 21:20
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: pytanie o grawi+ kilka prostych pytań o ekwipunek

Postprzez Wheeljack w 11 Lip 2012, 20:45

1) Artefakty w ShoC i CS to dwie różne bajki, nie ma takiego, który podnosi udźwig.
2) W barze sprzedaj, żarcie wywal, bo niewiele zarobisz, a pancerzy nie da sięnaprawiać
3) Musisz isć dalej z fabułą żeby mieć handlarze mieli lepsze klamoty.
4) Obsługuje, tylko nie umiesz. :P
5) Z trupów nie ma kasy.

No i zły dział, przenoszem.
Awatar użytkownika
Wheeljack
Administrator

Dołączenie: 13 Kwi 2009, 18:52
Ostatnio był: 16 Kwi 2026, 22:09
Miejscowość: Fraktal
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 726

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości