Bug związany z X18

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Bug związany z X18

Postprzez Dziku w 01 Sie 2012, 09:37

Bez wstępu przejdę do konkretów:

W pokoju kontrolnym gdzie ścieramy się z ognistym poltergeistem, złapałem dokumenty nim go ubiłem. Po jego śmierci nastąpił (jak zawsze) blackout, krótki sen i przebudzenie. Po tym wydarzeniu pośpieszyłem do wyjścia ubijając kilku wojaków próbujących ubic mnie. Już wtedy rzuciło mi się w oko to, że moje PDA nadal nakazywało mi znaleźc dokumenty :facepalm: Pomyślałem, że to będzie można ominąc i jak poprostu pobiegnę tak jak zawsze, to zadanie się zaliczy. Dla pewności sprawdziłem jeszcze raz pomieszczenie w którym były dokumenty, czy aby się nie 'zrespawnowały' po śmierci poltergeista. Niestety tak się nie stało. W ekwipunku również brak dokumentów. Brak zapisu sprzed wejścia do X18. Może jest jakaś komenda dzięki której będę mógł uzyskac dokumenty? Taki mały cheat code dzięki któremu ominę tego irytującego buga?

Dla informacji dodaję, że gram na wersji 1.0005 z modem OGSE w wersji 0.692 R2 Eng. Any ideas? Kozaka nie skąpię.
Zono moja, serce moje...
Awatar użytkownika
Dziku
Stalker

Dołączenie: 24 Paź 2010, 20:37
Ostatnio był: 02 Gru 2024, 12:12
Miejscowość: Bytom
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 32

Reklamy Google

Re: Bug związany z X18

Postprzez Grzybowy w 01 Sie 2012, 12:24

Dodaj te papiery jako rzecz do kupienia u handlarza (jak nie wiesz jak to zrobić: http://mod.stalker.pl/index.php?title=Handlarze) A te papiery z X18 mają najprawdopodobniej nazwę systemową dar_document4, ale dla pewności dodaj wszystkie dar_documenty (od dar_document1 do dar_document5).

Mam nadzieję, że pomogłem.

Za ten post Grzybowy otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Dziku.
Awatar użytkownika
Grzybowy
Kot

Dołączenie: 07 Kwi 2011, 08:43
Ostatnio był: 16 Wrz 2017, 22:03
Miejscowość: Prypeć Trybunalska
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2
Kozaki: 5

Re: Bug związany z X18

Postprzez Dziku w 01 Sie 2012, 16:14

Myślę, że to może zadziałac. Chętnie spróbuję. Wielkie dzięki i oczywiście stawiam Kozaka ^^
Zono moja, serce moje...
Awatar użytkownika
Dziku
Stalker

Dołączenie: 24 Paź 2010, 20:37
Ostatnio był: 02 Gru 2024, 12:12
Miejscowość: Bytom
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 32

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości