Promienie słoneczne

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Promienie słoneczne

Postprzez Shift w 29 Sie 2012, 16:15

Witam. Mam do was pytanie - Czy możliwe jest by w pierwszej części S.T.A.L.K.E.R'a włączyć promienie słoneczne? (inaczej - God rays, sun shafts), próbowałem włączyć w Sky4CE, ale jakoś nie działało - Jakieś inne pomysły? Byłbym bardzo wdzięczny ;)
Shift
Kot

Dołączenie: 15 Lip 2012, 21:35
Ostatnio był: 23 Sty 2013, 19:56
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Promienie słoneczne

Postprzez Gro3a w 29 Sie 2012, 23:42

Chodzi Ci o efekt promieni słonecznych, coś jak w Czystym Niebie, prześwitujące miedzy drzewami itp?
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.

Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...
Awatar użytkownika
Gro3a
Technik

Dołączenie: 05 Maj 2012, 22:26
Ostatnio był: 10 Mar 2026, 20:52
Miejscowość: Lubawa - warmińsko-mazurski Sosnowiec
Ulubiona broń: Sawn-off Double-barrel
Kozaki: 294

Re: Promienie słoneczne

Postprzez tomasz4815 w 30 Sie 2012, 09:17

Spróbuj tego. Dodaje wiele ficzerów graficznych. Oprócz sunshftów np. DOF, SSAO itp. Msz tam napisane w dziale "summary".
Albo Dynamic Shaders 2.0. :arrowl: Wydaje mi się, że ten mod będzie dla Ciebie lepszy. :)
Awatar użytkownika
tomasz4815
Łowca

Dołączenie: 17 Lut 2011, 12:46
Ostatnio był: Wczoraj, 23:34
Miejscowość: Tam, gdzie atik czołgiem jeździ.
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: 96

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości