Tunel

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Tunel

Postprzez miki1984 w 30 Mar 2013, 14:29

Czesc,

mam zakradnąć się do LABX18 no i pisze że jakiś tunel ja tam idę no i nic tylko promieniowanie 3 stopnia, to
jest w Dolinie Mroku. Jak mam tam się dostać?
Nie straszny mu żaden Bandyta
Awatar użytkownika
miki1984
Kot

Dołączenie: 12 Wrz 2012, 16:46
Ostatnio był: 13 Kwi 2013, 11:04
Miejscowość: Budzów
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Bulldog 6
Kozaki: -4

Reklamy Google

Re: Tunel

Postprzez Kudkudak w 30 Mar 2013, 14:38

X-18 jest w kompleksie obok przystanku, gdzie ratowałeś Naboja. Wejście jest w tunelu pod ziemią, musisz zejść trochę niżej. Żeby otworzyć drzwi, musisz mieć klucz od Dzika. Poeksploruj następnym razem ;)
Image
Image Image Image Image Image
Awatar użytkownika
Kudkudak
Legenda

Dołączenie: 02 Lis 2011, 18:55
Ostatnio był: 02 Maj 2020, 00:25
Miejscowość: atomizer
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: RPG-7u
Kozaki: 656

Postprzez Tormentor w 30 Mar 2013, 14:43

Zapewne chodzi ci o wyjście z opuszczonej budowy. Nie możesz się cofać tylko udać się przez owy szyb( w twojej terminologii tunel).

Image

Przejście właśnie przez to coś w tle gwarantuje ci otrzymanie "przepustki" do pomyślnego wejścia do X18. Jeśli tego nie zrobisz, nie otrzymasz komunikatu w stylu "Dostań się do Laboratorium"

Przynajmniej tak mi się wydaje. Bo chyba o to ci chodzi?

X18 tak jak napisał Kud znajduje się w tym dużym budyneczku. Zresztą masz na mapie znacznik.
Image
Awatar użytkownika
Tormentor
C O N T R I B U T O R

Dołączenie: 15 Lis 2010, 21:42
Ostatnio była: Wczoraj, 17:19
Miejscowość: Yantar
Ulubiona broń: --
Kozaki: 291

Postprzez Kudkudak w 30 Mar 2013, 14:48

Nie trzeba tędy wychodzić, ja zawsze uciekam oknem z domku Dzika jak spiderman i mi zalicza ;)
Image
Image Image Image Image Image
Awatar użytkownika
Kudkudak
Legenda

Dołączenie: 02 Lis 2011, 18:55
Ostatnio był: 02 Maj 2020, 00:25
Miejscowość: atomizer
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: RPG-7u
Kozaki: 656

Postprzez StalkerCiastek w 30 Mar 2013, 15:14

Chyba, że chodzi mu o ten tunel który prowadzi do bazy bandytów (chociaż z tego co pamiętam nie ma chyba o nim mowy w grze ani w PDA). Ze strony przeciwnej od głównej bramy, za tym niedokończonym budynkiem, gdzie w CN jest wejście do bazy Wolności, wychodzi taki niewielki tunel. Można do niego wejść i niepostrzeżenie dostać się do bazy bandytów. Chociaż wyjście i tak jest koło głównej bramy więc na jedno wychodzi.

Co do drugiego tunelu: to jedna z możliwych dróg ucieczki. Ja zawsze wchodzę na wieżę strażniczą i skaczę na płot.
LOL
Awatar użytkownika
StalkerCiastek
Redaktor

Dołączenie: 27 Cze 2008, 21:17
Ostatnio był: 26 Cze 2014, 17:46
Miejscowość: Gdzieś
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 58

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości