Problem ze spatchowaniem gry do starszej wersji

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Problem ze spatchowaniem gry do starszej wersji

Postprzez Spoonman w 14 Lut 2013, 17:24

Witajcie. Ostatnio postanowiłem zmienić wersję SoC z 1.0006 do 1.0005(grę posiadam z CD-Action). Odnalazłem w FAQ paragraf mówiący o tym i otworzyłem regedit. Następnie HKEY_LOCAL_MACHINE i SOFTWARE. Teraz powinno być GSC Game World, prawda? No właśnie - nie ma tam takiego folderu. Poszukałem jeszcze trochę, przekopałem wszystkie chyba foldery regedit i znalazłem GSC Game World(HKEY_CURRENT_USER --> Software). Tylko że ten folder jest pusty - nic, nie da się w ogóle go otworzyć. Ma ktoś jakiś pomysł?
Spoonman
Kot

Dołączenie: 13 Gru 2012, 00:32
Ostatnio był: 22 Kwi 2017, 00:41
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Problem ze spatchowaniem gry do starszej wersji

Postprzez Szkop Cegla w 14 Lut 2013, 20:23

Musisz odinstalować soc całkowicie z dysku zainstalować ponownie po zainstalowaniu odpalić instalke z pathem i zrestartować komputer ;)
Szkop Cegla
Kot

Dołączenie: 09 Lut 2013, 18:56
Ostatnio był: 24 Mar 2013, 10:48
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: -7

Re: Problem ze spatchowaniem gry do starszej wersji

Postprzez Gregorius w 18 Kwi 2013, 20:12

Trzeba wejść w SOFTWARE/WOW6432Node/GSC Game World
Walka z Zoną jest naszą największą Powinnością.
Niech mnie Zona pochłonie jeśli kłamię.
Awatar użytkownika
Gregorius
Kot

Dołączenie: 18 Lip 2012, 10:28
Ostatnio był: 17 Gru 2017, 18:49
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: RP-74
Kozaki: 2

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości