[SPOILERY] Krugłow w Dziczy

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

[SPOILERY] Krugłow w Dziczy

Postprzez OnyksPK w 09 Maj 2013, 21:05

Cześć

Tak sie zastanawiałem bo nie bardzo rozumiem, Voldi zrobil temat jak zginął Duch a ja się tak zastanawiałem po co wogóle ten Krugłow przychodził do Dziczy, ja nawet nie wiem po co a sie długo zastanwiałem.

Jak nie ten temat to przepraszam. Pozdrawiam
OnyksPK
Kot

Dołączenie: 07 Maj 2013, 14:41
Ostatnio był: 23 Mar 2014, 14:49
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: F1 Grenade
Kozaki: -1

Reklamy Google

Re: Krugłow w Dziczy

Postprzez kajzerPL w 09 Maj 2013, 21:14

Krugłow i reszta naukowców nie zamierzała być w Dziczy.Ich helikopter został zestrzelony przez najemników.
Widzew nigdy nie zginie!

Za ten post kajzerPL otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive StefanStrielok, Naznaaczony.
Awatar użytkownika
kajzerPL
Stalker

Dołączenie: 13 Sie 2012, 13:58
Ostatnio był: 28 Sie 2024, 22:44
Miejscowość: تونس
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 38

Postprzez OnyksPK w 09 Maj 2013, 21:20

No to chyba powinni zginać ale u mnie na filmiku od razu wszyscy prawie leżą zabici. A w takim razie gdzie lecieli?
OnyksPK
Kot

Postprzez ZiomB w 09 Maj 2013, 21:23

Ten helikopter nie służył przypadkiem jako wsparcie a Krugłow już tam był?

OnyksPK napisał(a):A w takim razie gdzie lecieli?

Krugłow twierdził, że "leci tu wojskowy śmigłowiec i zedrze w pył twoją grupę", coś w tym stylu.
Więc raczej jako wsparcie.

Tak w ogóle jak szybko przebiegniecie do tego filmiku zanim jeszcze się rozbije helikopter, to można zauważyć że rozbija się gdzieś poza mapą a ten właściwy od początku tam leży.
Awatar użytkownika
ZiomB
Tropiciel

Dołączenie: 03 Mar 2010, 21:13
Ostatnio był: 06 Kwi 2019, 00:36
Miejscowość: Crawley
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 65

Postprzez OnyksPK w 09 Maj 2013, 21:27

A może gdyby podejsć po wyrzutnie do czerwonego lasu i zestrzelic helikopter gdy leci no to co by było?
OnyksPK
Kot

Postprzez ZiomB w 09 Maj 2013, 21:35

Prawdopodobnie to samo, ewentualnie gra by fabularnie stanęła, bo by nie mogła załadować skryptu awarii helikoptera (jest uszkadzany skryptowo, a nie przez wystrzał najemnika).

Wyrzutnie już można mieć w Dolinie Mroku, dwie nawet (jedna w X18, druga nad X18 w fabryce).
Awatar użytkownika
ZiomB
Tropiciel

Dołączenie: 03 Mar 2010, 21:13
Ostatnio był: 06 Kwi 2019, 00:36
Miejscowość: Crawley
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 65

Postprzez Pangia w 09 Maj 2013, 22:32

Wilczarz chciał przechwycić wyniki jakichś badań przeprowadzanych przez naukowców ("Jest pan mądrym człowiekiem, profesorze. Niech mi pan odda pendrive'a!") - Krugłow, gdy odkrywa, że w okolicy jest gracz, wysyła prośbę o pomoc już po zestrzeleniu helikoptera (mniej-więcej: "Stalkerze, napadła nas grupa najemników, jesteśmy przy wojskowym helikopterze"). Później Naznaczony dostaje tego pendrive'a w nagrodę za wyprowadzenie Krugłowa z Dziczy (o ile przeżyje - inaczej można go wziąć ze zwłok profesorka) i oddaje go Barmanowi. Ten daje chyba 10000 rubli (albo 5k, już nie pamiętam) i mówi, że Powinności przydadzą się te informacje.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Postprzez n1ck w 10 Maj 2013, 00:06

Krugłow i jego grupa wracała zapewne z ekspedycji wgłąb Zony, śmigłowiec przyleciał jako wsparcie od armii (tak samo wezwali śmigłowiec do 'czyszczenia' kompleksu fabrycznego w Jantarze) jednak grupa najemników chcących przejąć dane z badań naukowców go zestrzeliła.

A może gdyby podejsć po wyrzutnie do czerwonego lasu i zestrzelic helikopter gdy leci no to co by było?

nic by nie było bo ten helikopter który leży rozbity na placu obok torów jest tam cały czas, jest elementem mapy a nie prawdziwym rozbitym śmigłowcem.
Awatar użytkownika
n1ck
Tropiciel

Dołączenie: 05 Lis 2011, 09:06
Ostatnio był: 16 Gru 2019, 15:04
Ulubiona broń: Kora-919
Kozaki: 41

Postprzez Tormentor w 10 Maj 2013, 11:29

Pangia napisał(a):Później Naznaczony dostaje tego pendrive'a w nagrodę za wyprowadzenie Krugłowa z Dziczy (o ile przeżyje - inaczej można go wziąć ze zwłok profesorka) i oddaje go Barmanowi. Ten daje chyba 10000 rubli (albo 5k, już nie pamiętam) i mówi, że Powinności przydadzą się te informacje.

W dodatku jak weźmiemy Pendrive od martwego Krugłowa to nas Barman pojedzie, bo dysk jest wyczyszczony.
Mówi coś w stylu "Jaja sobie robisz, przynosisz wstyd Powinności" :)

ps. do tytułu wątki można było by dopisać "spoiler" bo jednak w tego typu tematach zdradzamy nieco fabułę.
Image
Awatar użytkownika
Tormentor
C O N T R I B U T O R

Dołączenie: 15 Lis 2010, 21:42
Ostatnio była: 01 Kwi 2026, 20:08
Miejscowość: Yantar
Ulubiona broń: --
Kozaki: 291

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości