Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Witam. Mam problem gdyż po zmianie tej linijki $game_data$ = false| true| $fs_root$| (zmiana false na true bo moda chciałem zainstalować) gra po prostu nie pozwala wczytywać poprzedniego zapisu gry. Gdy próbuje to zrobić gra najzwyczajniej się wyłącza. Gdy z powrotem zmieniłem na "false" to już normalnie działało. Mam laptopa z windowsem 8 (zwykłego komputera chwilowo nie posiadam) Jeśli ktoś wie co zrobić to proszę o pomoc.
Najpierw zainstalowałem moda. Padłem i chciałem wczytać grę i wywaliło mnie. Potem stworzyłem nową grę, zapisałem, znowu wczytałem i wywaliło. Potem odistalowałem moda, zapisałem, wczytałem i znowu to samo. W końcu zmieniłem z powrotem "false" na "true w tej linijce i gra już normalnie pozwalała się wczytać.