Ekwipunek

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Re: Ekwipunek

Postprzez partyka123 w 21 Paź 2013, 15:50

a do lepszych broni to do trs i skarcha i do g36 wchodzi jeden granatnik granaty m200 a celowniki lepsze tylko wchodza do trs i skarcha tuner FN2000 ma odrozu wbudowany granatnik a wyszutnia granatuw jest wiosce pijawek i w magazynie broni wolnosci

Za ten post partyka123 otrzymał następujące punkty reputacji:
Negative Gizbarus, ZiomB, Pangia, StalkerCell, Kałach, Poldzer.
partyka123
Kot

Dołączenie: 11 Paź 2013, 21:12
Ostatnio był: 23 Sty 2015, 21:53
Miejscowość: Trójca
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Sniper VLA
Kozaki: -26

Reklamy Google

Postprzez StalkerCell w 21 Paź 2013, 18:12

Kolego wyżej, pisz po polsku, jeżeli takowy język znasz, przeczytaj po dwadzieścia (20) razy regulamin. A, i jeżeli jesteś gimbusem, to nie masz życia na tym Forum :caleb:

Trzeba coś wyjaśnić...
Celownik PSO można zamontować do AK-74, choć nie wiem, czy także do AN/94 (Abakana),
Granatnik GP-30 tylko do AK-74,
Celownik Susat do ZM LR-300 (TRs 301), SGI SG 550(SIG 5k)
Granatnik M203 do ZM LR-300 (TRs 301) i nie wiem, czy do SGI SG 550 także,
Tłumika w grze nie spotkałem, ale na pewno jest,

partyka123 napisał(a):a do lepszych broni to do trs i skarcha i do g36 wchodzi jeden granatnik granaty m200 a celowniki lepsze tylko wchodza do trs i skarcha tuner FN2000 ma odrozu wbudowany granatnik a wyszutnia granatuw jest wiosce pijawek i w magazynie broni wolnosci

Wytłumacz mi proszę, co to jest "skarcha"? I geniuszem nie trzeba być, że jeden granatnik pod lufowy można zamontować na uchwyt... :facepalm: Podaj mi znaczenie wyrazów:
-wchodza,
-odrozu,
-wyszutnia,
-granatuw

Jeszcze do tego "podwujny pozt", a w nim "akaczuw". Może byłoby OK, gdybyś napisał przez "ó" (masz taką literę na klawiaturze w ogóle?)

Jakiś ślunzok, czy co? :caleb:
Awatar użytkownika
StalkerCell
Weteran

Dołączenie: 17 Lut 2013, 17:06
Ostatnio był: 20 Gru 2024, 02:53
Miejscowość: Paniewo
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 57

Postprzez Pangia w 21 Paź 2013, 18:46

StalkerCell napisał(a):Celownik PSO można zamontować do AK-74, choć nie wiem, czy także do AN/94 (Abakana)
(...)
Celownik Susat do ZM LR-300 (TRs 301), SGI SG 550(SIG 5k)
Granatnik M203 do ZM LR-300 (TRs 301) i nie wiem, czy do SGI SG 550 także

SUSAT nie wchodzi na SG, chyba że sobie to zmienisz w configu (zboczeńcy z GSC nie umożliwili tego w żadnej grze poza Czystym Niebem, gdzie przynajmniej da się go ulepszyć pod montaż celownika). Granatnik za to wchodzi bez problemów.
PSO-1 da się zamontować na Abakanie. W waniliowej grze da się tylko celownik zamontować, więc trudno, żeby jeszcze i to zabrali.
Tłumika w grze nie spotkałem, ale na pewno jest

To mało grałeś :P
Tłumik masz ukryty w Kordonie na dachu budynku, który w CS zwany był „windą” (metalowe pudełko, zawartość spada na ziemię pod dachem - tłumik i 120 pocisków 5.45). Kolejny leży w metalowym pojemniku w jednej z ciężarówek na cmentarzysku pojazdów na Wysypisku. Da się go założyć na Forta, USP, P220, Berettę, Deagle'a i LR-300. Mogłem coś pominąć, pisałem z pamięci, a we własnej grze dawno to pozmieniałem.
Ciekawostka - jeśli w configu Abakana umożliwimy mu montaż tłumika, to wojskowi, którzy pojawią się przy wyjściu na Magazyny Wojskowe z Czerwonego Lasu (dawnego Radaru) po wyłączeniu Mózgozwęglacza będą mieli tłumiki na swoich Abakanach (normalnie mają tylko celowniki).
Granatnik GP-30 tylko do AK-74

GP-25 „Kastior” (choć rzeczywiście zdaje się bardziej przypominać GP-30, nawet masa się zgadza).
Może byłoby OK, gdybyś napisał przez "ó" (masz taką literę na klawiaturze w ogóle?)

Cysterna wódki, jak pokażesz mi klawisz „ó” na klawiaturze.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Postprzez StalkerCell w 21 Paź 2013, 19:05

To przenośnia była :caleb: Nie muszę chyba tłumaczyć, by literę "ó" zrobić wciskając literę "o" z klawiszem ALT? Co do tłumika to tak - tą skrzynkę w "Windzie" rozbijałem, ale "tłumioka" nie znalazłem.
Awatar użytkownika
StalkerCell
Weteran

Dołączenie: 17 Lut 2013, 17:06
Ostatnio był: 20 Gru 2024, 02:53
Miejscowość: Paniewo
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 57

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości