xr_3da przestał działać przy wczytywaniu save'u

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

xr_3da przestał działać przy wczytywaniu save'u

Postprzez migus11 w 24 Lis 2013, 22:01

Witam, mam pewien problem otóż przy wczytywaniu save'u wyskakuje mi błąd: program xr_3da przestał działać.
Grałem od kilku dni w stalkera aż doszedłem do misji z Kruglovem który chodził wokół rozbitego helikoptera i nie chciał iść dalej więc postanowiłem zrobić reinstall i teraz mi te sejwy nie działają. Wydaję mi się, że to przez mody bo save z modem się wczytuje a ten gdy jeszcze ich nie używałem działa. Da się jakoś sprawdzić jakie mody musiałbym zainstalować żeby ten sejw działał bo wiem, że instalowałem mod repair i być może jakiś jeszcze(nie pamiętam jaki).

Kod: Zaznacz wszystko
FATAL ERROR

[error]Expression    : fatal error
[error]Function      : CScriptEngine::lua_error
[error]File          : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp
[error]Line          : 73
[error]Description   : <no expression>
[error]Arguments     : LUA error: ....r. - shadow of chernobyl\gamedata\scripts\_g.script:20: bad argument #2 to 'format' (string expected, got no value)

EDIT:
Już prawie doszedłem do momentu w którym skończyłem grać ale za każdym razem gdy wgram repair mod v2.5 to psuje mi save. :( Znacie jakiś inny mod do naprawiania?
migus11
Kot

Dołączenie: 23 Lis 2013, 14:04
Ostatnio był: 25 Lis 2013, 01:33
Kozaki: 0

Reklamy Google

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości