Kryjowki przed emisjami (Oblivion Lost 2.2)

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Kryjowki przed emisjami (Oblivion Lost 2.2)

Postprzez 1986 w 20 Sty 2014, 23:24

Witam,

Przed paroma dniami rozpoczalem gre w SoC z modem Oblivion Lost. Jak przeczytalem w pliku README, zostaly wprowadzone emisje. Podobno jest bardzo duzo mozliwosci ukrycia sie na kazdej mapie. Wszystko fajnie, pierwsza emisja przeczekana u Barmana, lecz druga, ktora zlapala mnie krotko po wyjsciu z X18, zadawala mi obrazenia, mimo czekania na pietrze budynku (przed drabina na dach), w ktorym znajduje sie wejscie do X18.

Moje pytanie: Jakie kryjowki w Oblivion Lost chronia przed emisja, a jakie nie?

Pozdrawiam
1986
Awatar użytkownika
1986
Kot

Dołączenie: 13 Sty 2014, 21:21
Ostatnio był: 07 Kwi 2016, 21:35
Miejscowość: Prypeć
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Kryjowki przed emisjami (Oblivion Lost 2.2)

Postprzez mCq w 20 Sty 2014, 23:40

W pomieszczeniu gdzie są drzwi do podziemi laboratorium, jest strefa, w której promieniowanie nie zadaje Ci obrażeń.
Awatar użytkownika
mCq
Tropiciel

Dołączenie: 26 Sty 2012, 18:15
Ostatnio był: 06 Mar 2026, 17:45
Miejscowość: Brooklyn, New York
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: UDP Compact
Kozaki: 69

Re: Kryjowki przed emisjami (Oblivion Lost 2.2)

Postprzez 1986 w 21 Sty 2014, 21:47

To wiem, chcialem tylko wyprobowac, gdzie dostaje obrazenia, a gdzie nie.
Jezeli musi byc to strefa zamknieta, to na niektorych mapach bedzie ciezko o kryjowke, bodajze Czerwony Las (kiedy akurat jest sie daleko od Mozgozweglacza).
Chce tylko wiedziec, jak takowa kryjowka musi wygladac. W CoP nie bylo tego problemu, gdyz mapy byly do tego odpowiednio przystosowane.
Awatar użytkownika
1986
Kot

Dołączenie: 13 Sty 2014, 21:21
Ostatnio był: 07 Kwi 2016, 21:35
Miejscowość: Prypeć
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 0

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości