Schowki

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Schowki

Postprzez Śruba w 16 Lut 2014, 12:47

Mam problem z znalezieniem Ulepszonego egzoszkieletu, robię to co piszą na forum, ze po wyjściu z jantaru i zrobieniu jakieś misji, oraz po powrocie na jantar, trzeba zabić jakiegoś naukowca przy autobusie.
Zabijam go, i nie dostaje żadnych info o schowku kła z egzoszkieletem...:(
Więc jakby ktoś mógł to poprosiłbym o link do pobrania plików z odkrytymi wszystkimi schowkami na samym początku gry na każdą wersję( ze steam, nie wiem jaka wersja, bo będę dopiero miał):)
Wiem że taki temat był chyba, ale nie umiem go wyszukać :)
Śruba
Stalker

Dołączenie: 18 Sty 2014, 16:06
Ostatnio był: 12 Cze 2015, 18:28
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: SVUmk2
Kozaki: -11

Reklamy Google

Re: Schowki

Postprzez Pangia w 16 Lut 2014, 14:44

Nie dziwię się, że nie dostajesz informacji, bo tą dostaje się od zabitych stalkerów i jest ona dość losowa. Ale może Zona cię wynagrodzi i stalker leżący w tunelu tuż po wyjściu z X16 będzie miał to info, ja zazwyczaj u niego to znajdywałem.
Stash filler do SoC-a – SpeedyShare, więc link ważny 30 dni. Nowa gra wymagana, schowki zapełniają się przy pierwszej rozmowie z Sidorowiczem (spory lag to efekt uboczny i znak, że mod działa).
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!

Za ten post Pangia otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Śruba.
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości