gitarka

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

gitarka

Postprzez SlendySnork w 14 Lip 2014, 20:24

Stalkerzy!

W Dolinie Mroku znalazłem pewne miejsce niedaleko zejścia do X18 jest to jakaś enigmatyczna konstrukcja która jest silnie skażona ale po wskoczeniu w pewne miejsce można zdobyć Korale Mamy i Sprężynę-Bardzo fajne arty- Do tego jest Gitara i Walkie Talkie które w ekwipunku przypomina latarkę na głowę... Nie mogę użyć gitary ani tego Walkie Talkie

PYTANIE
Po co kuźwa jest ta gitara?! Można jej użyć niestety screenshoty nie moge przesłać
Gdy stalkera głowa boli
Zombi kolka gniecie
Snork narzeka na korzonki
Burer jest na diecie...
SlendySnork
Kot

Dołączenie: 30 Gru 2013, 15:33
Ostatnio był: 08 Lis 2014, 14:13
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Striker
Kozaki: -3

Reklamy Google

Re: gitarka

Postprzez 69Gregori w 14 Lip 2014, 20:29

Zwyczajny ester egg. Podczas przycinania projektu porzucono pomysł użycia walkie-talkie i wyżej wymienionej gitarki w grze. A szkoda ;/
Awatar użytkownika
69Gregori
Kot

Dołączenie: 14 Maj 2013, 18:49
Ostatnio był: 14 Paź 2022, 00:53
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 2

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość