Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Co? A jak miałby się zmaterializować na dysku bez ściągania go? Przez Gwiezdne Wrota? Ściągasz, instalujesz, grasz, łapiesz bugtrapy, zapadasz się pod mapę, tyle.
Mam go już chodzi o granie w niego bez Internetu bo jak się wchodzi przez start.bat to z Internetem działa A bez niego nie a ja mam problem z moim laptopem czasami nie łączy się z internetem
Uwagi moderatora:
Podstawowe zasady pisowni i znaki interpunkcyjne cały czas obowiązują - caleb59
Jak działa z internetem? Chodzi o to że podczas ładowania wyskakuje "łączenie z serwerem", cz coś w tym stylu? W każdym STALKERZE tak jest, ale działają nawet bez internetu.
O co chodzi? Przecierz w każdego STALKERA/Builda można grać bez internetu. Tylko podczas multiplayera i ściągania gry net jest wymagany. Grałem w tego Builda bez neta i wszystko działało.
Niewiem czy to wina systemu Windows 8 bo jak chcę włączyć grę to potrzebny Internet jak go rozłącze w trakcie rozgrywki wywala na pulpit. Czy do buildów potrzebny jest Internet czy to wina laptopa?