przez Woland w 08 Cze 2011, 21:04
Eee tam, ja miałem najwyższą rangę.
Akurat beczka to możesz nawet stać przy niej detonując ją.
Dlaczego? Bo to komputer nie uznaje za zabicie przez ciebie, przynajmniej wróg, nie wiem jak ranking zabitych.
Dodam że jakbyś podprowadził mutanty i kogoś by zabiły (byle nie Ciebie!) to też powinność się nie obrazi.
Aha- jak Barin powędruje do dziczy to musisz cierpliwie czekać, często odwiedzać dzicz i nie pomagać tym przy drodze do baru w razie ataku mutantów. Barin jak będzie w dziczy będzie wśród obrońców- obrońcy zginą- zabijesz mutanty i broń twoja.
Aha- porada- nie sprzedawaj baterii, szukaj ich, zobacz jak chcesz lokalizację ich na mapie przedmiotów w zonie do Cienia Czarnobyla. Po co? Zakładasz 4 (możesz 5), zniszczony kombinezon i hop do anomalii elektrycznej. Zdrowia nie stracisz- jak masz braki to odzyskasz nawet. A i w 1-3 minuty nie wiem nie mam poczucia czasu pancerz Ci się naprawi. Broni bez modów nie naprawisz- więc thunder 5.54 szybko ci padnie- szczególnie że będzie lekko uszkodzony. Aha- nie znam się ale czy w eksplozji beczki broń się nie robi taka bardziej uszkodzona?