Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
W Dolinie mroku na dachu budynku.W tym gdzie pod ziemią mieści się laboratorium..Leży tam bandyta z RPG i jedną głowicą do niej. Możesz też dostać 2 lub 1 sztukę głowicy(rakiety) w dziczy. Przy rozbitym śmigłowcu jest nieżywy najemnik ma tam cały sprzęt jakiego szukasz. Leży po prawej stronie od śmigłowca. Jest też w Prypeci na stadionie. Żeby się na niego dostać NIE idź głównym wejściem do elektrowni tylko omiń je i idź wzdłuż kraty. Będzie tam przerwa między kratami i na stadion. Monolit będzie do ciebie strzelał z RPG, mają przy sobie amunicję. Myślę że pomogłem .
Za ten post Bodziniak otrzymał następujące punkty reputacji:
Jakie masz relacje z frakcją Wolność? Bo oni używają tego typu broni. I ich handlarz ma chyba po 2 takie granaty. Kupujesz, zapisujesz grę, wczytujesz, kupujesz i tak ile masz kasy lub ile chcesz. [EDIT] Pomyliłem działy. W CS można kupić u handlarza, a w SoC to nie wiem. Przepraszam za wprowadzanie w błąd.
Ostatnio edytowany przez kubekpop, 09 Maj 2012, 20:28, edytowano w sumie 1 raz
Naboje strzałkowe do strzelby dostajesz od Sidorowicza za drobne misje typu "oczyść legowisko mutantów".
Granaty do broni NATO dostajesz od wodza Wolności za drobne zadania. Jest też gdzieś w czerwonym lesie schowek z tymi granatami, ale musisz najpierw zabić kogo trzeba i dostać info o schowku.
Granaty do ruskich granatników dostajesz od wodza Powinności za zadania. Możesz znaleźć kilkanaście w wiosce pijawek w Magazynach Wojskowych i kolejne kilkanaście w zbrojowni Wolności.
Amunicja do rpg. Przed Elektrownią znajdziesz góra 7 rakiet: - w Dziczy - labX18 - w budynku nad tym laboratorium - na barykadzie w czerwonym lesie - 3 sztuki na stadionie w Prypeci Do tego dochodzi jeszcze kilka w Elektrowni.
O ile dobrze pamietam to w elektrowni monolit z rpg po zabiciu nie miał głowic do rpg. Po przeczesaniu całej dziczy to nie znalazłem żadnej głowicy do rpg
Ostatnio edytowany przez weteran XD, 09 Maj 2012, 20:48, edytowano w sumie 1 raz
Bo w Dziczy głowica będzie tylko, jak pierwszy raz wchodzisz do lokacji. Najemnicy strzelają do naukowców i w ekwipunku jednego zabitego najemnika jest jedna rakieta i rpg. Jeżeli jej od razu nie zabierzesz, to rakieta znika razem z ciałem przy kolejnych wizytach w lokacji.
Jak najszybciej edytuj post i usuń cytowanie mojej wypowiedzi bo źli ludzie Cię zlinczują za takie cytowanie
Za ten post kapucha otrzymał następujące punkty reputacji:
A nie lepiej urozmaicić sobie grę o własne modyfikację. Wystarczy rozpakować grę (http://forum.stalker.pl/viewtopic.php?f=51&t=4275), a potem wszystko zależy od naszych pomysłów i zdolności. - zawartość schowków możesz edytować w pliku treasure_manager.ltx (config/misc) - nagrody za zadania poboczne to plik task_manager.ltx (config/misc)
łatwiej już nie będzie
Za ten post nelson82 otrzymał następujące punkty reputacji: