Ech, a intencja moja była całkowicie odwrotna, nie chciałem wykonywać od razu zadań głównego wątku, żeby móc sobie pohasać po Zonie, pozwiedzać, postrzelać, zarobić trochę pieniędzy, poza tym straszyli mnie tą Doliną Mroku i postanowiłem zdobyć porządny ekwipunek zanim się tam wybiorę... No nic, ta gra jest zaprojektowana trochę dziwnie, skoro pozwala wykonywać zadania, których wykonywać nie powinienem. Nikt nie wpadł na to, żeby Krugłow pojawiał się dopiero po X18? D:seniorfred napisał(a): Sam siebie pozbawiasz przyjemności dłuższej gry.

eMeM napisał(a):Nie no, byłem w Agropromie, przed wyprawą do Baru zrobiłem wszystko, czego chciał Sidorowicz.Ech, a intencja moja była całkowicie odwrotna, nie chciałem wykonywać od razu zadań głównego wątku, żeby móc sobie pohasać po Zonie, pozwiedzać, postrzelać, zarobić trochę pieniędzy, poza tym straszyli mnie tą Doliną Mroku i postanowiłem zdobyć porządny ekwipunek zanim się tam wybiorę... No nic, ta gra jest zaprojektowana trochę dziwnie, skoro pozwala wykonywać zadania, których wykonywać nie powinienem. Nikt nie wpadł na to, żeby Krugłow pojawiał się dopiero po X18? D:seniorfred napisał(a): Sam siebie pozbawiasz przyjemności dłuższej gry.
W każdym razie jeszcze raz dziękuję za pomoc. Skoro to nawet lepiej, żeby najpierw przejść CS, to może dobrze się stało, tam będę wiedział, żeby nie schodzić ze ścieżki

eMeM napisał(a): żeby Krugłow pojawiał się dopiero po X18?

Powróć do Pytania i odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości