opyla się grać na 1.0 ?

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Postprzez andre1994 w 31 Sie 2007, 21:25

Kanar, kanar nie jest taki zły go sie tak nie wystraszam jak pijawki, bueeee aż mnie ciarki na plecach przechodzą jak widzę tę przemieszczające się powietrze, wtedy wciskam Esc i wołam mamę żeby mi to przeszła, za młody jestem, dobrze że nie kupiłem fear a i jeszcze jedno, bardziej sie opłaca grać na 1.0 bo wtedy nam się pancerz nie niszczy co za tym idzie nie spadają statystyki :)
andre1994

Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00

Reklamy Google

Postprzez MCaleb w 31 Sie 2007, 21:33

Offtop! Offtop! Opamiętajcie się, bo mi się nie chce sprzątać.

Poza tym nie ma nic przyjemniejszego, niż zapolować na kilka pięknych pijawek.

Wracając jednak do tematu - grę przeszedłem na 1.0000 raz, później spaczowałem, by mi mody działały. Wpierw do 1.0001, później 1.0003 (oczywiście reinstal gry przy tym był niezbędny :P). 1.0004 nie mam zamiaru instalować, biorąc pod uwagę opinie wyrażane na forum.
There is nothing in this world worth believing in...
Image
Awatar użytkownika
MCaleb
Weteran

Dołączenie: 09 Cze 2007, 23:23
Ostatnio był: 20 Lis 2024, 18:04
Miejscowość: Mars
Kozaki: 8

Postprzez andre1994 w 02 Wrz 2007, 00:26

tak tak, ty już grę przeszedłeś to mniej więcej wiesz gdzie one są ale A-life i tak robi swoje i zmienia ich położenia (pijawek), ale jest jeszcze coś co tak mocno wzmaga strach, ten ichny scream when they show from the dark. A tak w ogóle to warto by było postawić nowy temat o tym co wzmaga lęk w stalkerze. I i do tematu, już never ever nie wgram nowej łaty, bo jak wgrałem na 1.0 1.004 to mi sejvy nie działały i musiałem od nowa pijawki zabijać :P
andre1994

Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość