Gdzie żyją naukowcy?(zmieniłem nazwe żeby nie robić 3 tematu

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Re: Naukowcy w Dziczy(zmieniłem nazwe żeby nie robic 2 temat

Postprzez Dark Dante w 07 Maj 2013, 19:37

Zdarzyło mi się raz uratować ich, wystarczy wbiec na środek placu, tuż przy samym rozbitym helikopterze. Kiedy najemnicy zwrócą uwagę na nas a nie na naukowców, to już zostaje nam walka. Mi tym sposobem udał się uratować 5+Krugłow.
Zona ma swoje tajemnica, Ty musisz je poznać.

Dark Dante
Wygnany z Zony

Dołączenie: 29 Kwi 2013, 18:48
Ostatnio był: 28 Cze 2015, 23:23
Miejscowość: Zona
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 12

Reklamy Google

Re: Naukowcy w Dziczy(zmieniłem nazwe żeby nie robic 2 temat

Postprzez Adam w 07 Maj 2013, 19:41

Uratować, ale w sensie, że przeżyją, a nie, że zabierzesz ich z Krugłowem do bunkra, bo to niestety jest niemożliwe. Jacyś fanatycy z tych naukowców. Zamiast srać w gacie i lecieć z nami, oni robią z siebie superbohaterów i poświęcają się dla jakiegoś tam ich profesorka. Nie lubię takich sytuacji....
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 04 Sie 2025, 19:54
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 394

Re: Gdzie żyją naukowcy?(zmieniłem nazwe żeby nie robić 3 te

Postprzez OnyksPK w 07 Maj 2013, 20:06

Witam ponownie. może przegiąłem z tematem :P .
Ale pytanie gdzie spotkam żywych naukowców bo widziałem tylko trzech Krugłowa Sacharowa i Tego co z nim idziemy po hełm a jak go dednie to dostajemy prototyp Siemomysł czy tak jakoś. Reszte to widze w x18 zabitych dwóch i w Jantarze jednego zabitego i w Dziczy z 10 zabitych. Gdzie znaleźć żywych więcej. :D :P Pomocy :E
OnyksPK
Kot

Dołączenie: 07 Maj 2013, 14:41
Ostatnio był: 23 Mar 2014, 14:49
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: F1 Grenade
Kozaki: -1

Postprzez Adam w 07 Maj 2013, 20:08

Momentami po X16 z Baru idzie trzech naukowców w stronę miejsca katastrofy śmigłowca, ale zwykle giną z rąk pijawki, bo wchodzą do jej hangaru.

Nieżywych spotkasz też w Czerwonym Lesie.
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 04 Sie 2025, 19:54
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 394

Postprzez Pangia w 07 Maj 2013, 21:04

OnyksPK napisał(a):i Tego co z nim idziemy po hełm a jak go dednie to dostajemy prototyp Siemomysł czy tak jakoś

Asystent Siemieniow ;)
Nie, poza tą trójką (właściwie to dwójką, bo Siemieniow pojawia się tylko, jeśli Krugłow zginie w Rostoku) nie znajdziesz więcej żywych teletubisiów.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Postprzez Tormentor w 07 Maj 2013, 22:41

Mi przeżyło dwóch naukowców w tym Krugłow właśnie, Z tymże ten drugi siedział ciągle w tym samym miejscu i jak wróciłem do Dziczy już go nie było. Taka mała dygresja. Bez odbioru

:

:wink:
Image
Awatar użytkownika
Tormentor
C O N T R I B U T O R

Dołączenie: 15 Lis 2010, 21:42
Ostatnio była: 01 Kwi 2026, 20:08
Miejscowość: Yantar
Ulubiona broń: --
Kozaki: 291

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości