mCq napisał(a):Proszę
http://www.sendspace.com/file/gc9iss Swoje save'y usuń a moje nadpisz. Miałem trochę problemów z out of memory ale sobie poradziłem. W gamedacie jest porządek, wszystko jest poprawnie połączone, wartość linijki
current_server_entity_version adekwatna do wersji gry. Nie ma prawa nie działać.
Nie wiem co jest powodem, ale gdy załadowałem Twój zapis to gra działała szatańsko źle, cięła się jak młodociany samobójca. Nie mam bladego pojęcia czemu. Kroku nie mogłem zrobić bo komputer się buntował (temperatura procesorów wzrosła do ponad 80 stopni).
Modyfikowałem trader mod, udało mi się chwilę pobiegać po Jantarze, jednak gdy przyszło to większej zwady to gra się zawiesiła. Nawet na minimalnych wymaganiach, na tym etapie gry, mój komputer po prostu wymięka. Najdalej udało mi się zajść za przejście podziemne pod drogą, potem moją grafikę przerosło ogarnięcie efektu strzelania i działania emitera... Po wyjściu z Dziczy, gdy tylko odwróciłem się w kierunku fabryki/X16 dostałem niesamowitego pokazu slajdów. Czy to możliwe, że emiter działa nie tylko na stalkerów, a także na mój komputer?

Dziwne, bo Jantar to jedna z najmniejszych lokacji i nie zawiera tylu tekstur i detali. Po drodze miałem jeszcze awarię gry i wyłączenie się jej z komunikatem, abym zainstalował kartę graficznę obsługującą większy pixel shader niż 1.1.
Myślę, że szkoda wrzodów. Tym niemniej dziękuje wszystkim za chęć pomocy. Częściowo udało się rozwiązać problemy. Flaszki naturalnie polecą

Temat do zamknięcia. Chyba, że ktoś znajdzie sposób na namówienie gry i laptopa do współpracy...
Pozdrawiam.