Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Stalker Cień Czarnobyla z dodatkiem Priboi Story, mam zainstalowany na twardym dysku. Grę mam z gazety CD ACTION. Gra normalnie się zapisuje, ale w momencie wczytania savu wyrzuca do Windowsa i po próbie wyszukiwania przez system rozwiązania problemu, aplikacja niestety się zamyka. Proszę o pomoc.
Na początek mała podpowiedź obrazkowa: Miałeś prawo nie zauważyć ? Odpowiedz sobie sam. Poza tym, jak byś przeszukał forum, to byś już dawno znalazł rozwiązanie swojego problemu.
Uwagi moderatora:
Wklej linka do rozwiązania albo nie pisz posta. - Wheeljack
Do moderatora - wkleiłem mu obrazek z podpowiedzią, ale nie dotarło niestety, więc bez przesady z tym "Wklej linka do rozwiązania, albo nie pisz posta". @tygrys11 - wkleja wreszcie loga, a poza tym zastosowałeś się do tego ?