Razgruzka - do czego służy?

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Razgruzka - do czego służy?

Postprzez nelson82 w 08 Sie 2012, 20:01

Pytanie dotyczy kamizelki "razgruzka", która pojawia się m.in. w modzie Zew Monolitu. Otóż z ciekawości postanowiłem ją przetestować. Wyciąłem odpowiednie pliki, ale gdy klikam na przycisk użyj nic się nie dzieje poza tym, że kamizelka pojawia się w miejscu ikony Naznaczonego, a w poszczególnych oknach kamizelki pokazana jest jej zawartość. Pytanie brzmi: do czego ona właściwie służy i w jaki sposób jej używać/
łatwiej już nie będzie
Awatar użytkownika
nelson82
Łowca

Dołączenie: 16 Paź 2011, 00:09
Ostatnio był: 13 Paź 2019, 11:44
Ulubiona broń: --
Kozaki: 130

Reklamy Google

Re: Razgruzka - do czego służy?

Postprzez Szpagin w 09 Sie 2012, 22:35

Czy to pytanie nie powinno być umieszczone w temacie moda?
Image
Awatar użytkownika
Szpagin
Legenda

Dołączenie: 26 Wrz 2009, 11:39
Ostatnio był: 15 Gru 2021, 23:24
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 238

Postprzez Kpuc w 09 Sie 2012, 22:55

Jeżeli dobrze pamiętam to ta kamizelka jest tylko po to byśmy sobie sprawdzili stan orężna, ilość ammo, itp. Ponieważ takich danych nie mamy, tylko czy to w tym akurat modzie było, nie pamiętam teraz, tyle się tego przeszło :) Ale tylko jeden mod mi się kojarzy i to właśnie ten, na ekranie nie mieliśmy żadnych danych, tylko właśnie po założeniu kamizelki dopiero.
Image
Awatar użytkownika
Kpuc
Legenda

Dołączenie: 06 Paź 2010, 09:10
Ostatnio był: 22 Gru 2024, 23:44
Miejscowość: zona
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 285

Postprzez djcycu w 10 Sie 2012, 02:15

nelson82 napisał(a): ale gdy klikam na przycisk użyj nic się nie dzieje poza tym, że kamizelka pojawia się w miejscu ikony Naznaczonego, a w poszczególnych oknach kamizelki pokazana jest jej zawartość.

A może to nie jest kamizelka ani kombinezon a zwyczajny plecak, kurtka z kieszeniami (w formie taniego kombinezonu)? Weź obczaj czy nie wzrasta ci udźwig albo coś. Tak mi się jakoś to skojarzyło ze słowem "gruz" z rosyjskiego ładunek.
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez nelson82 w 10 Sie 2012, 18:23

Obawiam się, że odpowiedź @Kpuc`a jest najbliższa prawdy. Rzecz w tym, że napaliłem się na motyw z limitem przedmiotów w zależności od posiadanego stroju z moda "Krwawy Szlak", ale wycięcie tej opcji z moda zwyczajnie mnie przerosło, więc zacząłem szukać jakiejś alternatywy dla tego patentu. Liczyłem na to, że może właśnie razgruzka będzie jakimś rozwiązaniem, ale zdaje się że faktycznie spełnia ona jedynie rolę dodatku bez większego znaczenia.
łatwiej już nie będzie
Awatar użytkownika
nelson82
Łowca

Dołączenie: 16 Paź 2011, 00:09
Ostatnio był: 13 Paź 2019, 11:44
Ulubiona broń: --
Kozaki: 130

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości