Nie mogę wyjśc z bazy do Wilka

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Nie mogę wyjśc z bazy do Wilka

Postprzez Frankie Niagara w 04 Lis 2012, 02:25

Gram sobie drugi raz i utknąłem. Jestem w bazie stalkerów, byłem u doktorka w agropomie, ale skaszaniłem misję( nie znalazłem tego kombinezonu), więc myślę sobie pójdę do dzika. Wracam do bazy i chce dojść do kryjówki dzika, cały problem polega na tym, że nie mogę znaleźć drogi. Jedynym przejściem jest to przez posterunek Powinności, ale oni mówią, że zakaz przejścia. Idę na chama albo omijam dachami a oni do mnie z ołowiem. Dobiegłem do szefa bazy i nawet dał mi questa, ale oni dalej mnie dziurawią. Nie wiem jak przeszedłem tę misję wcześniej. Jestem w kropce. jak dojśc z bazy stalkerów do dzika?
Frankie Niagara
Kot

Dołączenie: 10 Maj 2012, 21:08
Ostatnio był: 26 Lis 2012, 21:20
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Nie mogę wyjśc z bazy do Wilka

Postprzez DJ[Zone] w 04 Lis 2012, 03:49

Jakiego dzika wilka i bog wie kogo?? ty grasz na jakims modzie czy na podstawce?
1.W Podstawce to Wilk jest Kordonie Dzik jest szefem bandytów a samotnicy nie maja szefa.. chyba ze Barman ale to tam..
2. Jaki kombinezon? WTF
DJ[Zone]
Stalker

Dołączenie: 15 Mar 2012, 20:06
Ostatnio był: 21 Cze 2015, 16:47
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 6

Postprzez djcycu w 04 Lis 2012, 10:25

Wszystko żeś popierdolył panie... Po pierwsze! Gra się według fabuły a nie wolny strzelec bom ja stalker... Po drugie, nazywaj rzeczy po imieniu bo póki co mówisz o doktorku i kombinezonie w Agropromie... ŻLE! Doktorek jest nad Jantarem a kombinezon w X16.

Rozpocznij grę od nowa i graj według fabuły to coś w tej grze osiągniesz.
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez weteran XD w 08 Lis 2012, 00:44

Tłumaczenie.
Byłeś u doktora nad jantarem nie znalazłeś kombinezonu. Chcesz pójść do dzika przez bazę powinności ominąłeś ich skacząc po dachach zaczeli strzelać wziąłeś misje o dowódcy ale oni dalej do ciebie strzelają.

1. Poco poszedłeś nad jantar jak miałeś iść do doliny mroku wejść do bazy bandytów zabić dzika i zabrać mu klucz.
2. Trzeba wejść do X18 po dokumenty oddać je barmanowi. Po oddaniu dokumentów zleci ci pójście do X16 i dopiero wtedy idziesz do doktorka bierzesz misje na odnalezienie kombinezonu i idziesz do laboratorium. Po zabraniu dokumentów i kombinezonu z ciała ducha idziesz do doktorka oddajesz mu kombinezon idziesz do barmana i oddajesz dokumenty.
3. Po oddaniu dokumentów BARMAN DA CI MOŻLIWOŚĆ WEJŚCIA DO BAZY POWINNOŚĆ.
Awatar użytkownika
weteran XD
Stalker

Dołączenie: 19 Sty 2012, 23:08
Ostatnio był: 31 Gru 2014, 22:20
Miejscowość: gdzieś tam w czarnobylu
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: -26

Postprzez djcycu w 08 Lis 2012, 11:10

Poszedł na skróty do Doliny Mroku przez Powinność bo mu pokazywało na mapie że tędy będzie bliżej. Wystarczyło iść przez Wysypisko. Tak to jest jak za takie gry biorą się mało rozgarnięte dzieci i potem zasypują forum pierdołami że nasrali błędów. Kuźwa kiedyś nie było netu w każdym domu i grę przechodziło się na myślenie. Dziś jest net to naoglądają się filmików na YT albo naściągają modów by przejść pierwszy raz efektywnie (cokolwiek to znaczy). PIERWSZY RAZ przechodzi się na PODSTAWCE bez znajomości TRIKÓW! Wtedy unikniecie wszelkich "utknięć". Utknąć to można w ciasnej szparce ale nie w niemal liniowej grze.
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen

Za ten post djcycu otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive ElBanana.
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość