Wrogowie

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Wrogowie

Postprzez miki1984 w 30 Mar 2013, 18:26

Jestem na etapie gry zakradnij się do LABX18 i mam Wolność i Powinnośc za wrogów, Bar cały wybiłem po 5miesiacach od wybicia był jeden członek, Magazyny wybijam regularnie. Da się jakoś zrobić żeby nie mieć ich za Wrogów.Sejwa(przeprasza nie wiem jak to napisać) nie mówcie żebym wczytał bo na wszystkich mam i tak Wolnośc i Powinność za wrogów. Co mam zrobić.

Pozdrowienia.
Nie straszny mu żaden Bandyta
Awatar użytkownika
miki1984
Kot

Dołączenie: 12 Wrz 2012, 16:46
Ostatnio był: 13 Kwi 2013, 11:04
Miejscowość: Budzów
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Bulldog 6
Kozaki: -4

Reklamy Google

Re: Wrogowie

Postprzez Pangia w 30 Mar 2013, 18:35

A po co mordowałeś cały Bar? Do zakończenia "Chcę rządzić światem" wystarczy, że zabijesz Woronina i Łukasza i pozbędziesz się forsy (poniżej 50000 rubli)
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Re: Wrogowie

Postprzez Piłat w 30 Mar 2013, 18:36

Zacznij grę od nowa. Nie strzelaj do wszystkiego co się rusza. Graj z głową, a nie dupą.

Pozdrawiam.

Za ten post Piłat otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Tormentor, miki1984.
Awatar użytkownika
Piłat
Redaktor

Dołączenie: 02 Sty 2011, 14:06
Ostatnio był: 06 Cze 2021, 12:31
Miejscowość: Rostok
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 163

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości