Problem z grą.

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Problem z grą.

Postprzez StefanStrielok w 10 Lis 2013, 22:15

Witam. Dawno temu nie grałem w Stalkera Cień Czarnobyla. Więc pomyślałem hej ! czemu by nie wrócić ? Zainstalowałem więc Stalkera , a gdy odpalam grę dochodzi do menu. Gdy klikam nowa gra co się dzieje ? Robi się czarny ekran i muszę wyłączać grę. Wcześniej było normalnie ale karta graficzna się spaliła. Kupiłem nową ati radeon 9550 bardzo trudno znaleźć do niej sterowniki. Gdy już je znalazłem żadna gra nie chce chodzić. Macie jakąś podpowiedź ? Z góry dziękuje za pomoc.
Awatar użytkownika
StefanStrielok
Stalker

Dołączenie: 31 Mar 2012, 18:22
Ostatnio był: 21 Lis 2021, 00:29
Miejscowość: Szczecin
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 2

Reklamy Google

Re: Problem z grą.

Postprzez Pangia w 10 Lis 2013, 22:20

Karta na AGP? O kurde, czyli wcale taki młody nie jestem :P A problem zdaje się być googlowalny:
http://forum.dobreprogramy.pl/sterownik ... 95419.html
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Re: Problem z grą.

Postprzez scigacz1975 w 10 Lis 2013, 23:33

A ja Ci szczerze polecam - wybierz coś z tych - http://downloads.guru3d.com/download.php?id=24, zwłaszcza DNA potrafią dodać kopa. A jak masz trochę czasu i żyłkę do zabawy to spróbuj zmienić bios - łatwo z tego 9550 zrobić 9600 pro zmieniając tylko bios (poprzez wgranie nowego biosa) - miałem kiedyś taką kartę, zmieniłem biosa i chodziło toto przynajmniej 20% szybciej

Za ten post scigacz1975 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive mCq.
Awatar użytkownika
scigacz1975
Monolit

Dołączenie: 29 Sty 2010, 00:26
Ostatnio był: 29 Mar 2026, 16:28
Miejscowość: Stalowa Wola
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: --
Kozaki: 926

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości