Leczący Beryl (ma go Łukasz)

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Leczący Beryl (ma go Łukasz)

Postprzez sk8boa w 24 Lis 2013, 15:30

Cześć, mam problem z misją od Łukasza, chodzi o leczący beryl.

Po wyjściu z X16 wziąłem od razu kamizelkę od martwego wojskowego, żeby potem po nią nie wracać. Schowałem ją do skrzyni w magazynach, albo w barze. Wziąłem misję od Łukasza z tym pancerzem, ale niestety na mapie pokazuje mi tylko miejsce, gdzie znajduje się pancerz dokładnie w miejscu w którym stoi Łukasz, próbowałem go nawet zabić i przy przeszukaniu jego ciała rzeczywiście znalazłem u niego leczący beryl. Nie przypominam sobie, żebym mu go sprzedał wcześniej.

Jak wykonać w takim razie tą misję, skoro to Łukasz ma ten pancerz? (W opcji handel z Łukaszem nie pokazuje mi tego pancerza).
sk8boa
Kot

Dołączenie: 19 Mar 2010, 00:37
Ostatnio był: 24 Lis 2013, 22:58
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Leczący Beryl (ma go Łukasz)

Postprzez StefanStrielok w 24 Lis 2013, 15:35

Rzeczywiście dziwny problem. Sam nie wiem, co można zrobić w takiej sytuacji.

Za ten post StefanStrielok otrzymał następujące punkty reputacji:
Negative RadekNioch, ZiomB, Adam, Naznaaczony, Jurand.
Awatar użytkownika
StefanStrielok
Stalker

Dołączenie: 31 Mar 2012, 18:22
Ostatnio był: 21 Lis 2021, 00:29
Miejscowość: Szczecin
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 2

Postprzez Pilot w 24 Lis 2013, 17:26

Może wczytaj save zanim go zabiłeś, wyciągnij ten pancerz z tej skrzyni w której go schowałeś i oddaj Łukaszowi.
Jeżeli nie wiesz gdzie schowałeś ten pancerz to nikt ci nie pomoże.
Awatar użytkownika
Pilot
Łowca

Dołączenie: 26 Lip 2010, 14:34
Ostatnio był: 08 Lip 2025, 21:16
Miejscowość: Red Forest
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: F1 Grenade
Kozaki: 43

Postprzez sk8boa w 24 Lis 2013, 21:25

Na mapie pokazuje mi pozycję pancerza dokładnie taką jak pozycja Łukasza, nie zapisywałem gry po tym jak go zabiłem, chciałem tylko sprawdzić, czy przypadkiem któryś z jego dwóch ochroniarzy nie ma go przy sobie, a okazało się, że ma go Łukasz. Więc żeby go zdobyć muszę zabić Łukasza, ale to mija się z celem, bo to jemu mam go przynieść.
Chyba będę musiał ściągnąć jakiegoś save'a gdzie ten pancerz jest jeszcze przy ciele zabitego żołnierza przy X16... Bo inaczej nie wyjdzie, a nie chce mi się zaczynać całkiem od początku gry
sk8boa
Kot

Dołączenie: 19 Mar 2010, 00:37
Ostatnio był: 24 Lis 2013, 22:58
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 0

Postprzez Cromm Cruac w 24 Lis 2013, 23:44

To, że pokazuje źle jego pozycję nie ma wpływu na wykonanie misji. Możesz mu przynieść ten, który schowałeś w skrzyni i misję zaliczy.
Jeśli nie pamiętasz gdzie go schowałeś, to sobie go zespawnuj jakimś spawnerem.
Image

"Twoja opowieść mnie znudziła albowiem nie była o mnie" - Król Julian
Awatar użytkownika
Cromm Cruac
Modder

Dołączenie: 22 Sty 2010, 19:01
Ostatnio był: Wczoraj, 01:53
Miejscowość: Londyn / Bielsko-Biała
Kozaki: 1080

Postprzez Pangia w 25 Lis 2013, 17:20

Albo wstaw Kutwie w inwentarz i kup go od niego.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości