Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Witam was mam i potrzebuję pomocy mianowicie kupiłem niedawno Cień Czarnobyla i gdy w niego gram na ekranie pojawiają się zarysowania w różnych kolorach, gra przestaje działać nawet nie chce się wyłączać. Mam zainstalowanego patcha 1.0005. Pytałem znajomego co może być przyczyną a on powiedział że płyta jest uszkodzona, nie mam pojęcia co robić i dlatego proszę o pomoc. Za pomoc będę bardzo wdzięczny i postawię .
Tak najnowsze, kartę niedawno kupowałem nową że nawet Czyste Niebo działało dobrze ani razu na pulpit nie wywaliło a z Cieniem są problemy ale mam nadzieje że to nie wina płyty bo niedawno kupiona?
Gdybyś podał model laptopa ( pod spodem na nalepce powinno pisać np Toshiba cos tam ) to dowiedzielibyśmy się co to za karta graficzna. Jeśli nie sterowniki to ogólnie podejrzewam dwie rzeczy. Albo nazbierało się kurzu i karta się przegrzewa pod obciążeniem , albo karta lub płyta siada.
Mam chyba na to rozwiązanie i u mnie działa : jeśli są kolory to wciskamy Esc, pomimo że nic nie nie zmieni wciskamy cltr+alt+del wychodzimy na pulpit . Wchodzimy w stalkera! I powinniśmy być w menu gry. zapisujemy stan gry i powracamy do grania 8D JEŚLI działa to wiecie jak się odwdzięczyć : )POWODZENIA