Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Witam , potrzebna pomoc na szybko ! Pobrałem i zainstalowałem Stalkera Cień Czarnobyla i mam takie coś podczas gry (patrz zdjęcia). Proszę o szybką pomoc , nigdy czegoś takiego nie miałem , czy trzeba sterowniki zaktualizować ?
Kulturalnie piszę o pomoc , a Ty mi wyskakujesz już z oryginałem... Wcześniej nie miałem problemów z tą grą dla Twojej wiadomości , wszystko mi pięknie śmiagało.
Regulamin punkt 12. patrz! a) Nie pomagamy piratom, bo b) na pirackiej grze może się dziać mnóstwo niewytłumaczalnych rzeczy - od pojawiania się kucyków My Little Pony po przekonstruowywanie Twojego komputera w mecha pragnącego podbić Ziemię. c) Jak nie masz kasy na kupno wersji pudełkowej, to CD-action wrzuciło ShoC-a na jedną z swoich płyt .
Spolszczenie do Misery: The Armed Zone (Ja & Imienny) Ciekawe kiedy ilość moich kozaczków przekroczy moje IQ