ABC&AMK

Regulamin forum
Dział "Tworzenie Modyfikacji" służy do zadawania pytań odnośnie tworzenia modyfikacji, edytowania plików gry, oraz pisania tzw. tutoriali, czyli poradników odnośnie modyfikowania gry.
Nie zadajemy tutaj pytań odnośnie modyfikacji gotowych (nie dyskutujemy o nich!), prócz prób ich połączenia etc.

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

ABC&AMK

Postprzez Hyde w 22 Lip 2008, 05:07

Witam.

Czy w modzie ABC Inferno są pojazdy i czy blow-outy są w nim co 2-3 minuty czy jest większa rożnica czasu miedzy nimi ?
Czy w AMK MOD tak samo jak wyżej z tym że wiem że są tam pojazdy.
A i jeszcze jedno który z tych modów będzie lepszy dla kogoś kto przeszedł stalkera dawno dawno temu a teraz wrócił do niego(chodzmi mi głównie o te blow-outy i pojazdy) ? Można prosić o bezpośrednie linki do tych modów bo w tematach o tych modach jest starsznie namieszane i niewiem co sciągnąć żeby chodziło odrazu i nie było zbyt częstych wpadów do windy.Stalker podstawka bez żadnych patchy czy innych modów.

Pozdrawiam Hyde.
Hyde
Kot

Dołączenie: 22 Lip 2008, 04:45
Ostatnio był: 24 Lip 2008, 08:10
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez Przemek77 w 22 Lip 2008, 07:38

W ABC pojazdów nie ma, co do blowoutów to.... są albo ich nie ma (jedni podczas gry mieli ich masę, inni wcale, ja miałem tylko jeden - oprócz tych dwóch skryptowanych), ich występowanie jest jakieś totalnie losowe, w AMK pojazdy z tego co wiem są, blowouty - ? (nie wiem dokładnie bo nie grałem)
Pijany listonosz ze świata modliszek
Przywozi mi listy, i niszczy mi ciszę,
Której nie ma i tak;
Bo jest dziecko moje i sny atomowe,
I myśli myśliwce co są odrzutowe -
Ich huk - to dla mnie - znak.
Awatar użytkownika
Przemek77
Przewodnik

Dołączenie: 26 Maj 2008, 13:17
Ostatnio był: 29 Gru 2022, 21:38
Miejscowość: LUBLIN
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 118

Postprzez Hyde w 22 Lip 2008, 08:10

Kurcze...a jest może jakiś mod który dodaje te blow-outy i samochody ?Albo czy można dodać jakoś do ABC samochody ? Bo jeśli dobrze rozumiem to te blow-outy powodują wysyp mnóstwa potworów wszedzie plus do tego efefekty wizualne ?
Hyde
Kot

Postprzez Przemek77 w 22 Lip 2008, 10:53

Hyde napisał(a):Kurcze...a jest może jakiś mod który dodaje te blow-outy i samochody ?Albo czy można dodać jakoś do ABC samochody ? Bo jeśli dobrze rozumiem to te blow-outy powodują wysyp mnóstwa potworów wszedzie plus do tego efefekty wizualne ?

Mój mod-pack będzie dodawał blowouty i samochody. Poczekaj kilka dni bo już go w sumie skończyłem.

Blowouty to efekty wizualno dźwiękowe, zmasowane promieniowanie i zwykle wysyp mutantów, choć to zależy w sumie od moda.
Pijany listonosz ze świata modliszek
Przywozi mi listy, i niszczy mi ciszę,
Której nie ma i tak;
Bo jest dziecko moje i sny atomowe,
I myśli myśliwce co są odrzutowe -
Ich huk - to dla mnie - znak.
Awatar użytkownika
Przemek77
Przewodnik

Dołączenie: 26 Maj 2008, 13:17
Ostatnio był: 29 Gru 2022, 21:38
Miejscowość: LUBLIN
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 118

Postprzez Hyde w 22 Lip 2008, 11:03

Dobra i tak wpierw chciałem zobaczyć Priboi Mod,a dopiero pozniej przejść Stalkera z dodatkami.Więc jakby co będe rozglądał sie za tematem z twoim mod-packiem :)

.
Hyde
Kot

Powróć do Cień Czarnobyla

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość