bronie z abc inferno+OL=help

Regulamin forum
Dział "Tworzenie Modyfikacji" służy do zadawania pytań odnośnie tworzenia modyfikacji, edytowania plików gry, oraz pisania tzw. tutoriali, czyli poradników odnośnie modyfikowania gry.
Nie zadajemy tutaj pytań odnośnie modyfikacji gotowych (nie dyskutujemy o nich!), prócz prób ich połączenia etc.

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

bronie z abc inferno+OL=help

Postprzez młodszy stalker w 01 Sie 2008, 17:47

Jestem nowy na forum i mam wielkom proźbe. czy ktoś mógł pomóc by mi powiedzieć jak dodać bronie i pancerze z abc inferno do oblivion losta ver 2.1.1. i żebym je mógł kupić u handlarzy.był taki gość na forum co to chyba zrbobił mix ABC inferno i OL.ale mi chodzii tylko o broń i pancerz, sam coś tam kombinoałem ale jedyne co osiągnełem to to że gra w ogóle sie nie włanczała tak namieszałem. dlatego HELP ME!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
młodszy stalker
Kot

Dołączenie: 31 Lip 2008, 15:06
Ostatnio był: 20 Sty 2009, 10:40
Miejscowość: Kordon
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez Thorgar w 01 Sie 2008, 18:31

jedyne co mogę Ci poradzić to to, abyś na własną rękę nie próbował takich kombinacji, jeśli nie wiesz właściwie co trzeba zmienić... W OL'u bronie są zintegrowane ze skryptami i traderami, to aby dodać coś zewnętrznego, znaczy się poza OL'owego jest bardzo ryzykowne, ale chłopcy z OL dodali ostatnio jakąś wiekową rosyjską snajperkę pod OL specjalnie, ale oni już wiedzą jak to dodać : ). Wiem że też się za bardzo nie znam i jak coś palnąłem to proszę kogoś doświadczeńszego o korektę
Image
Awatar użytkownika
Thorgar
Stalker

Dołączenie: 30 Lip 2008, 11:19
Ostatnio był: 16 Cze 2012, 13:32
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Lightened IL 86

Postprzez młodszy stalker w 01 Sie 2008, 19:12

kurcze wielka szkoda. a tom wiekowom snajperkom jest karabin mosin fajna broń tylko coś mi sie nie chciała działać ale se poradziłem i działa jak należy.
Awatar użytkownika
młodszy stalker
Kot

Dołączenie: 31 Lip 2008, 15:06
Ostatnio był: 20 Sty 2009, 10:40
Miejscowość: Kordon

Powróć do Cień Czarnobyla

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość