Takie małe pytanie

Regulamin forum
Dział "Tworzenie Modyfikacji" służy do zadawania pytań odnośnie tworzenia modyfikacji, edytowania plików gry, oraz pisania tzw. tutoriali, czyli poradników odnośnie modyfikowania gry.
Nie zadajemy tutaj pytań odnośnie modyfikacji gotowych (nie dyskutujemy o nich!), prócz prób ich połączenia etc.

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

Takie małe pytanie

Postprzez Paqito w 02 Kwi 2009, 21:14

Czy dało by rade stworzyc paczke plików z samymi nowymi broniami pokroju m-14 p90 pkm i innych tak by można je było wstawić do OL albo ABC Inferno i innych był by wybór bardziej utrudniony niż to czy l85a2 zmienic na zm'a bo statystyki ma lepsze a jak by było więcej do doszła by może jeszcze opcia wygądu i w trakcie rozgrywki było by ciekawiej niż najwmnicy używający jedynie zm'a i siga i jeszcze na koniec co do pistoletów mogło by ich być więcej i jakoś je zrównoważyc tak jak i kaemy oczywicie ja osobiście coś próbowałem ale nic mi nie wyszło może ewentualnie ktoś doświadczony by napisał mniej więcej jakie pliki trza edytować co tam dopisywać gdzie co kopiować itd

P.S. przepraszam ze tyle napisałem ale to i tak streszczenie

Zły dział! Jest to pytanie o "tworzenie modyfikacji", o czym świadczy początek posta. Przenoszę - xKoweKx
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika.
Jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
Paqito
Kot

Dołączenie: 31 Lip 2008, 22:17
Ostatnio był: 16 Sie 2009, 20:35
Miejscowość: wszędzie gdzie są naukowcy
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: UDP Compact
Kozaki: 0

Reklamy Google

Powróć do Cień Czarnobyla

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości