OL 2.2 + Siro's Arena Extension Mod 0.3.1 English...

Regulamin forum
Dział "Tworzenie Modyfikacji" służy do zadawania pytań odnośnie tworzenia modyfikacji, edytowania plików gry, oraz pisania tzw. tutoriali, czyli poradników odnośnie modyfikowania gry.
Nie zadajemy tutaj pytań odnośnie modyfikacji gotowych (nie dyskutujemy o nich!), prócz prób ich połączenia etc.

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

Re: OL 2.2 + Siro's Arena Extension Mod 0.3.1 English...

Postprzez caleb59 w 10 Kwi 2009, 21:55

Dla swietego spokoju (swojego i Waszego) ofiarowalem sie i przeinstalowalem raz jeszcze gierke tym razem doinstalowujac patch 1.0005...
Niestety tak jak przypuszczalem objaw ten sam i Twoja kompilacja @Imbefalasion niestety nie dziala (gra wogole sie nie wlacza)...
Czekam na inne sugestie/rozwiazania problemu scalenia OL 2.2 z AEM 0.3.1...
                        Image
| Ryzen 7 5800X3D | 32GB DDR4 RAM | RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X RAM | Windows 11 Pro x64 |
Awatar użytkownika
caleb59
Administrator

Dołączenie: 23 Sie 2008, 18:59
Ostatnio był: Dzisiaj, 15:52
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 679

Reklamy Google

Postprzez Imbefalasion w 10 Kwi 2009, 22:22

Może podrzucisz loga? ^^ Jest na X:\Documents and settings\All users\Dokumenty udostępnione\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwausera.ltx na samym dole (sekcja FATAL ERROR).

caleb59 napisał(a):Dla swietego spokoju (swojego i Waszego) ofiarowalem sie i przeinstalowalem raz jeszcze gierke tym razem doinstalowujac patch 1.0005...

Cóż za poświęcenie ^^
http://www.stalkerpbf.jun.pl
"A prawda jest jedna - Polska wiecznie będzie trwać!
I nigdy nie zginie, póki żyjesz Ty i ja
To sprawa honoru, to sprawa życia każdego z nas
I nie ma odwrotu - jesteś z nami lub przeciwko nam!"
Awatar użytkownika
Imbefalasion
Stalker

Dołączenie: 14 Paź 2007, 19:58
Ostatnio był: 17 Cze 2017, 19:50
Miejscowość: Gdańsk
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 2

Postprzez caleb59 w 10 Kwi 2009, 22:29

Nie mialem ani bugtrapa ani fatal errora (choc to w sumie na jedno) wiec pliku tego u mnie poprostu nie ma - zle mnie zrozumiales - gra wogole sie nie wlaczyla - wogole - czyli bez komunikatow o bledach...
Poprostu wyswietlila sie na chwile ramka z logo stalkera i koniec - powrot do pulpitu bez bledow ani tym podobnych rzeczy - dokladnie ta sama sytuacja spotykala mnie zawsze gdy sam probowalem scalic oba mody ze soba...
                        Image
| Ryzen 7 5800X3D | 32GB DDR4 RAM | RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X RAM | Windows 11 Pro x64 |
Awatar użytkownika
caleb59
Administrator

Dołączenie: 23 Sie 2008, 18:59
Ostatnio był: Dzisiaj, 15:52
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 679

Poprzednia

Powróć do Cień Czarnobyla

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość