[PYTANIE]SHOTGUN ADDON (a.k.a. The Masterkey)

Regulamin forum
Dział "Tworzenie Modyfikacji" służy do zadawania pytań odnośnie tworzenia modyfikacji, edytowania plików gry, oraz pisania tzw. tutoriali, czyli poradników odnośnie modyfikowania gry.
Nie zadajemy tutaj pytań odnośnie modyfikacji gotowych (nie dyskutujemy o nich!), prócz prób ich połączenia etc.

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

[PYTANIE]SHOTGUN ADDON (a.k.a. The Masterkey)

Postprzez Pietras w 21 Lut 2010, 20:57

Witam, staram się zmodzić starego dobrego SHOC aby była możliwość podczepienia shotguna pod karabin szturmowy. Na razie pal sześć wygląd, chodzi mi generalnie, żeby coś takiego działało, animacje i reszta na razie mnie nie interesuje (czytaj: może wyglądać jak zwykły Koyster/M203 byleby walił pociskami do shotguna)

Chodzi o to, żeby strzelało to pociskami shotguna, nie przechylało broni przy zoomie oraz miało jako taki magazynek (3-5 nabojów). Idzie coś takiego zrobić?
Trochę już pomodziłem, ale nadal nie wiem jak zrobić, żeby podczepiany "granatnik" miał pojemność magazynka. Póki co: 1 strzał, reload, 1 strzał, reload...

A może już coś takiego istnieje?

Z góry dzięki za odp.
Pietras
Kot

Dołączenie: 02 Mar 2009, 01:05
Ostatnio był: 11 Maj 2010, 18:29
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 0

Reklamy Google

Powróć do Cień Czarnobyla

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości