Dziękuję DJ za miłe słówko

Celowniki które wymieniłeś zrobię, mam je w planach. Tak więc jak już je wymieniłeś, "przestawię" je na początek kolejki. Niebawem będą
A celowniki robię w wektorach dlatego, bo, ponieważ, że:
- Lubię, sprawia mi to przyjemność.
- Inni moderzy mogą je wykorzystać wedle uznania (jak DJ zauważył).
- Można je wykorzystać w innych grach.
- Celowniki zrobione w ten sposób, nie sprawiają problemu "bo za małe", czyli w rastrowej można je wykorzystać w dowolnej wielkości.
Na koniec - czy zrobienie ich od razu w formacie dds. zajęłoby mi mniej czasu? Nie sądzę. Tu stworzę trochę kresek, które ustawię w odpowiedniej pozycji i je odpowiednie powyginam. A do formatu dds. muszę jeszcze dobrać cały "osprzęt" typu okular przez który wirtualny strzelec patrzy, znaczy "ramkę", czyli to co jest dookoła "krzyżyka" w środku celownika. Inaczej, punktu celowania. Odpowiednio spreparowaną alphę, aby wyglądało wiarygodnie oraz parę innych rzeczy.
Aaa, jeszcze jedno - Rokita. Zamiast przyczepiać się, mógłbyś w końcu oświecić mnie jak szybciej zrobiłeś celownik od początku nie korzystając z moich (lub znalezionych w sieci) prac? Póki co na PW odpowiedziałeś po chamsku, zachowując się jak dzieciak, nie wnosząc nic do tematu. Czyżbyś nie potrafił odpowiedzieć trzymając poziom?
EDIT:--------
Dziękuję za podziękowanie, mości Rokito