przez dygnitarz w 09 Gru 2011, 21:31
Witam.Jak przejść pierwszą misję jak nie mam broni tylko jest śruba i jak ją przejść
przez Wheeljack w 09 Gru 2011, 23:06
Strzela się lewym przyciskiem myszki, a chodzi WSAD (WSAD jest po lewej stronie klawiatury [lewa strona to ta po której jest przycisk "start" w windowsie]).
S.T.A.L.K.E.R
przez Smok2500 w Dzisiaj, 18:07
Czy na S.T.A.L.K.E.R.A morze wejść system operacyjny Windows 7
robo_pl napisał(a):A ja bardzo uwielbiam musztardę saperską
VELOX napisał(a):S.T.A.L.K.E.R. pokazał nam ze Czarnobyl to dar od ludzi ja kocham STALKERA za to ze ma prawdziwe miejsca i morze
ma jeszcze coś
Woland napisał(a):Dobra, wypiszę się (rodzice wypiszą) z religii. I co potem?
Co jak w szkole nie ma etyki? Wolna godzina?
Sorry, ale muszę się dowiedzieć tego, ważne.
przez Pertaseth
Dlaczego uważasz że są zbrodnicze, skoro komunizmu nigdy nie było ?
Nie, nie ma tam elfów i smoków. Ani równych rzędów trupów..
Większość tutaj najadła się propagandy z TVN'u..polecam poczytać dzieła Lenina, tam jest to dość prosto opisane..założenia też..
Re: [BJ's Weapon Mod 2] czyli realizm uzbrojenia.
przez xKoweKx w 22 Sty 2012, 23:13
Ciota.
Rophoe napisał(a):STALKERA jak pewnie większość mam pirata. Ale czy jest sens kupować jak mi ona strasznie tnie.[...]
Terl napisał(a):Słuchaj-ja mam sprawdzony(na mniejsza odległosć) pomysł-kupujesz kajak lub łódź płyniesz bugiem i kanałem do prypeci(musisz mieć paszport) na granicy mówisz że twoim odwiecznym marzeniem było dopłynięcie od błtyku do morza czarnego(rzeczonym pojazdem) płyniesz w okolice Czarnobyla czekasz do wieczora kitrasz gdzieś kajaka zakładasz ołowiane filce i podziwiasz uroki zony nocą a potem w dzień(o ile cie wilki nie wtrąbią bo je tam wiele razy widziano) wracasz po kilkunastu dniach(dobrze obmyty aby zmyć promieniowanie)i mówisz tym samym strażnikom granicznym że wyprawa się udała następnie wracasz bugiem do Warszawy/pomorza/innego miasta pakujesz sie w pksa lub pkpa i jedziesz do domu zjeść bigos i pochwalić się rodzinie i znajmomym gdzie byłeś aby pękali z zazdrości a w następnym roku robisz to samo(koniecznie zajrzyj do bloku czwartego i jeśli masz myśli samobójcze i chcesz ze sobą skonczyć wybierz się na grzyby do Czerwonego lasu(NIE! NIE TEGO Z METINA DO PSIEJ MACIORY!) i przyrządź z nich gulasz który potem możesz podać rodzinie i tak oto kończę moją przemowę i mam nadzieję że nawet jeśli tego nie zrobicie to przynajmniej się pośmialiście.
Iwan Iwanow napisał(a):Ludzie fantastyka powinna opierać sie na logice i ciągu zdarzeń.. (...) świat Warhammera (tak powinien wyglądać świat dysku - wedle zasad fizyczno-narracyjnych)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości