Zakończenie

Wszyscy bali się premiery kolejnej gry z serii Stalker. Nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie: co wpisać w tym cholernym opisie?
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.

Re: Zakończenie

Postprzez sacharov_900 w 20 Gru 2009, 10:56

A właśnie, gdzie mogę znaleźć laptopa najemników? Wiem że w Zakładzie Utylizacji Odpadów. Ale przeczesałem cały zakład, ale laptopa nie znalazłem. Gdzie on jest?
sacharov_900
Kot

Dołączenie: 13 Lis 2009, 21:05
Ostatnio był: 15 Mar 2010, 11:15
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez Zajcew w 20 Gru 2009, 11:04

O ile się nie mylę to Laptop leży na stoliku na samej górze albo na przed ostatnim piętrze.
:

Lubię Placki
Awatar użytkownika
Zajcew
Stalker

Dołączenie: 23 Gru 2008, 12:34
Ostatnio był: 14 Sty 2012, 15:38
Miejscowość: Jastrzębie Zdrój
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: --
Kozaki: 3

Postprzez stpauli w 20 Gru 2009, 11:56

kris1275 , od czego zalezy to zakonczenie z garikiem? bo juz 3-ci raz chyba mam to samo złe zakonczenie z nim, o jakich starciach piszą na końcu?
co do sęka mialem to samo ale moze faktycznie trezba sprobowac mu tą broń oddać. hmm...
NIE CHCĘ ABY MOJA GĘBA
BYŁA KOJARZONA Z LUDŹMI
KTÓRYCH POTĘPIAM !
Awatar użytkownika
stpauli
Stalker

Dołączenie: 18 Paź 2009, 13:11
Ostatnio był: 11 Mar 2025, 01:25
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 24

Postprzez kris1275 w 20 Gru 2009, 14:13

Nie wiem czy dobrze cie nakieruje ale zrobiłem takie questy:
1.Stuknąłem najemników w zakładzie utylzacji-zabrałem PDA z ciał jakie były i laptop (tego wszystkiego nie opchnąłem Sowie ale chyba można to zrobić)-wszystkie trzymałem do końca oprócz PDA przywódcy najemników.A nie pamiętam czy było ono wśród nich czy miałem je z innego żródła.Jak nie oddasz laptopa to nie zrobisz jednego osiągnięcia.Ja je miałem w 1 grze więc je o.....em.
2.Nie stuknąłem najemników w ich bazie (tych co chcieli żarcie )
3.Wykopałem najemników z ochrony bunkra i wprowadziłem Wolność.
4.Gadałem z Garim w Pralni i powiedział mi o najemnikach
5.W misji snajperskiej w Prypeci (spotkanie z ludzmi klienta -puściłem wszystkich żywych ).
8.Zrobiłem x 8.Wszystkie papiery.
7.Wróciłem do bunkra naukowców (oddałem PDA przywódcy najemników Hermanowi -powiedział mi że musi o tym incydencie poinformować zwierzchników).MYŚLĘ ŻE TO JEST NAJWAŻNIEJSZE -Garii bał się najemników od chwili jak chcieli go odstrzelić podczas kursu do Prypeci a zwierzchnicy naukowców może zrobili z nimi porządek.Moje przypuszczenie-nie wiem czy słuszne).
Możesz się tym zasugerować ale nie wiem czy coś jeszcze trzeba zrobić,czy niektóre punkty nie są wymagane do zrobienia tego zakończenia.Poprostu ciężko mi cię w 100 % nakierować.Możesz spróbować.
Co do Sęka to jade z nim.Może coś z tego wyjdzie.W jednym momencie miałem taki motyw że mi kopara na glebe opadła.Dobrze że blisko miałem save-a :D
Awatar użytkownika
kris1275
Tropiciel

Dołączenie: 05 Gru 2009, 14:10
Ostatnio był: 18 Sie 2015, 21:57
Frakcja: Najemnicy
Kozaki: 13

Postprzez stpauli w 20 Gru 2009, 17:07

dzieki. no to ja napisze że zrobilem wszystko tak jak ty oprócz:

5.W misji snajperskiej w Prypeci (spotkanie z ludzmi klienta -puściłem wszystkich żywych ).
i CHYBA
7.Wróciłem do bunkra naukowców...

jeszcze spróbuje czy mam to pda i poleze do naukowcow, bo tamci w prypeci z pkt-u 5 na pewno nie zmartwychwstaną . haha

co do sęka. tak sobie pomyslalem ze aby miec z nim zakonczenie może oprócz tej misji z unikatową bronią trzeba mu oddac tą skrzynke z zaporożca... ja ją znalazlem przypadkiem przy szperaniu w jaskiniach i mu jej nie oddalem.

EDIT:

sprawdzilem save, nie mam juz tego pda wiec pewnie komus go opylilem.
pytanie do pkt 5. - czy później ich gdzieś rozwaliłeś? i czy to PDA nie jest przypadkiem tego typa w egzo z tej transakcji co go posciles?
co do pkt "3. - ja dalem ochrone powinnosci, ale to chyba bez znaczenia.

to jest najtrudniejsze zakonczenie do zdobycia z tym garikiem... szlag mnie trafia , bo nie wiem co skopałem, hahah. dobrze przynajmniej ze stalker to gra w którą mozna grać nieskonczenie wiele razy :)
NIE CHCĘ ABY MOJA GĘBA
BYŁA KOJARZONA Z LUDŹMI
KTÓRYCH POTĘPIAM !
Awatar użytkownika
stpauli
Stalker

Postprzez kris1275 w 20 Gru 2009, 21:48

Jakichś najemników rozwaliłem wychodząc z x 8.Zaraz przy drzwiach windy napadło mnie ich chyba ok.dziesięciu.Jeden w egzo i z rozpylaczem.Nie mogłem z niej wyjść i wusiałem się ostrzeliwać ze środka.Najpierw Monolit i zombiaki ok.30 szt. a póżniej oni.Niezła sieczka.
Ja skrzynke z zaporożca mu oddałem.
Zakończenie z Sękiem nie wypaliło.Dałem mu broń,póżniej miałem się dowiedzieć gdzie on jest,przy dzwigach oddałem bandytom broń tylko po co jak Sęk juź jedną miał :?: Jak dałem in broń to się okazało że skroili mi wszystkie moje podrasowane pukawki i do tego jeszcze 50.000 rub.Tak się wściekłem że wyciągnąłem nóż i zacząłem naparzać pierwszego który był najbliżej mnie.Ale mnie kropneli :D .Musiałem jechać od ostatniego save i poszedłem z rozklekotanym kałachem.A i tak go wzięli :)
Nie wiem jak cię nakierować.Musisz kombinować.
Ps.PDA o którym pisałem to PDA Czarnego.Zabrałem z ciała najemnika z Fabryki Jupiter.Trzeba było zabrac papiery z pomieszczenia w budynku,obok w przewruconym biurku była strzelba rewolwerowa.Nadawcą wiadomości był Szakal czyli ten który spotykał się z ludzmi klienta na dziedzińcu.Jest tam mowa o bunkrze naukowców.Dałem je Hermanowi.Najpierw papiery,póżniej PDA.Znalazłem save-a i sprawdziłem.
Ostatnio edytowany przez kris1275, 20 Gru 2009, 22:24, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
kris1275
Tropiciel

Postprzez lysy54 w 20 Gru 2009, 22:12

a jeszcze mam pytanie , jest w tym dobry zakonczeniu takie zdjecie jakby przez jakies gogle . sam tam ukazani jacys stalkerzy/najemnicy co wchodza do jakiegos budnyku , ktos wie co to ? w sensie jak to dostac - co trzeba zrobic :D
lysy54
Kot

Dołączenie: 13 Gru 2009, 23:08
Ostatnio był: 27 Gru 2009, 12:41
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 0

Postprzez kris1275 w 20 Gru 2009, 22:28

Chodzi o dowiedzenie się kto jest klientem najemników.W tej części filmiku jest mowa że nie udało się dowiedzieć kim byli klienci i że najemnicy stanowią duże zagrożenie.Jednym słowem są to najemnicy .Zeby to dostać to trzeba zrobić misję snajperską czyli chodzi właśnie o spotkanie najemników i ludzi klienta.Początek jest wtedy kiedy wchodząc do Pralni zaczepia nas Gari o opowiada swoją przygode z najemnikami.
Ostatnio edytowany przez kris1275, 20 Gru 2009, 22:34, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
kris1275
Tropiciel

Postprzez stpauli w 20 Gru 2009, 22:32

no to dalej twardy orzech do zgryzienia... trzeba probowac nadal, tylko ze niedługo sie opcje skończą hahaha

co do pytania wyżej to :
:

jest to zakonczenie o najemnikach , mowiątam ze najemnicy nadal są w prypeci i szukają labolatoriów i ze dalej nie wiadomo kto byl klientem. to zakonczenie jest chyba zawsze w zakonczeniu, nie wiem, moze trzeba odstrzelic najemnikkow i tego w zielonym kombinezonie naukowcow, i moze tego laptopa z zatonu im wziąść.

pozdr
NIE CHCĘ ABY MOJA GĘBA
BYŁA KOJARZONA Z LUDŹMI
KTÓRYCH POTĘPIAM !
Awatar użytkownika
stpauli
Stalker

Postprzez kris1275 w 20 Gru 2009, 22:44

Ja to wszystko zrobiłem,też kombinowałem na inne sposoby.Moje nadzieje skoczyły do góry kiedy znalazłem jednego z Ludzi klienta (najemnik w zielonym skafandrze ) na przedostatnim piętrze budynku w którym jest x 8. Leżał sztywny przy drzwiach od windy.Miał przy sobie PDA w którym pisało że naprawił silnik windy ale Szakal nie pozwolił mu nic więcej robić i ma czekać aż przyjdzie z jakimiś ludzmi.Myśle że chodziło o klienta.Czaiłem sie w budynku i okolicach,co jakiś czas tam zachodziłem i lipa.Tego raczej nie sposób się dowiedzieć :D
Awatar użytkownika
kris1275
Tropiciel

Postprzez stpauli w 20 Gru 2009, 22:59

... moze mial czekac na tych co ze snajpery trzeba ich załatwić przy transakcji. ten w zielonym przy transakcji mial karte dostepu chyba czerwoną do arsenału w x8.
NIE CHCĘ ABY MOJA GĘBA
BYŁA KOJARZONA Z LUDŹMI
KTÓRYCH POTĘPIAM !
Awatar użytkownika
stpauli
Stalker

Postprzez kris1275 w 20 Gru 2009, 23:14

Też miałem tą karte.W pomieszczeniu które otwiera w x 8 jest tylko troche gratów.Już zacząłem wariować bo zastanawiałem się czy czasem podczerwien w hełmie taktycznym nie pokaże mi jakiegoś ukrytego schowka w tym pomieszczeniu na karte :D Zastanawiająca jest ta czerwona karta.Troche gratów i pomieszczenie zamknięte na karte magnetyczną?
Awatar użytkownika
kris1275
Tropiciel

PoprzedniaNastępna

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości