Nie wiem czy dobrze cie nakieruje ale zrobiłem takie questy:
1.Stuknąłem najemników w zakładzie utylzacji-zabrałem PDA z ciał jakie były i laptop (tego wszystkiego nie opchnąłem Sowie ale chyba można to zrobić)-wszystkie trzymałem do końca oprócz PDA przywódcy najemników.A nie pamiętam czy było ono wśród nich czy miałem je z innego żródła.Jak nie oddasz laptopa to nie zrobisz jednego osiągnięcia.Ja je miałem w 1 grze więc je o.....em.
2.Nie stuknąłem najemników w ich bazie (tych co chcieli żarcie )
3.Wykopałem najemników z ochrony bunkra i wprowadziłem Wolność.
4.Gadałem z Garim w Pralni i powiedział mi o najemnikach
5.W misji snajperskiej w Prypeci (spotkanie z ludzmi klienta -puściłem wszystkich żywych ).
8.Zrobiłem x 8.Wszystkie papiery.
7.Wróciłem do bunkra naukowców (oddałem PDA przywódcy najemników Hermanowi -powiedział mi że musi o tym incydencie poinformować zwierzchników).MYŚLĘ ŻE TO JEST NAJWAŻNIEJSZE -Garii bał się najemników od chwili jak chcieli go odstrzelić podczas kursu do Prypeci a zwierzchnicy naukowców może zrobili z nimi porządek.Moje przypuszczenie-nie wiem czy słuszne).
Możesz się tym zasugerować ale nie wiem czy coś jeszcze trzeba zrobić,czy niektóre punkty nie są wymagane do zrobienia tego zakończenia.Poprostu ciężko mi cię w 100 % nakierować.Możesz spróbować.
Co do Sęka to jade z nim.Może coś z tego wyjdzie.W jednym momencie miałem taki motyw że mi kopara na glebe opadła.Dobrze że blisko miałem save-a