przez fanatyk88 w 14 Sty 2010, 21:01
Hmmm. Mam ciekawy problem, chodzi o to, że gdy w Janowie na "celowuje" myszką na anomialie szuwary, bitumin, lub parking to wyskakuje mi że "Wykryto Artefakty:"... i to wszystko! a Wcześniej miałem napisane jakie to artefakty itd. Co lepsze, w anomalii popielisko i wanna napisane w okienku jest że "Wykryto artefakty: (I tu są wymienione artefakty jakie wyszukał skaner)". wracając do szuwar bitumin i parkingu, to gdy idę tam, szukać czegoś co nie jest wymienione w pda w okienku gdzie jest nazwa anomalii to nic tam nie znajduje, nic tam nie ma. Idę do naukowców i oni też mi grzeją że artefakty tam są, bo skanery je wykryły. Przespałem sie parenaście dni, ale nic się nie zmieniło... Dodam że anomalia wanna i popielisko działają normalnie, znaczy sie że jak nie ma tam artów to jest napisane "Skanery nie wykryły artów" a jak są to jest ładnie napisane jakie są to artefakty. Ciężko mi się cofnąć do wcześniejszego "sejwa" bo sporo latałem po Zatonie i Prypeci, i szkoda mi to tracić - straciłbym jakieś 30 godzin grania ... Czym może być spowodowane takie "zaburzenie" bądź jak kto woli taka "anomalia" (W znaczeniu : odstępstwo od normy)?=)
Bailando! Bailando!