Regulamin forum
Dział "Modyfikacje w produkcji" służy do dyskutowania o modyfikacjach, które są w trakcie procesu tworzenia. Nie piszemy, ani nie zadajemy tutaj żadnych pytań odnośnie modyfikacji ukończonych (gotowych)! Przy tworzeniu tematu nowego, jego nazwa powinna wyglądać tak: [Nazwa moda] krótki opis/tekst, np. [Cebul mod] by Stalker.pl
Ja osobiście moda skazuje na porażkę. Rozwijany bardzo powoli, poza levelami nie ma niczego. Wątpię, by wyszło z tego cokolwiek dobrego. Takie kopiuj z SOCa wklej do COPa mi nie odpowiada.
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
Wątpię żeby w jakiś interesujący sposób zasiedlili te mapy, poza tym poziomy wyglądają bardzo przeciętnie, wg. mnie to będzie taki bubel do pochadzania po starych mapach i tyle.
Powiedzmy, że zdobędę złotą łopatę. I jest ten mod? Czy tak samo jak reszta "wielkich" ruskich modów wyparował? Przepraszam za odświeżenie, ale cóż, mod zapowiada/ł się świetnie.
Nic nie warte znajomości, po czasie tracą wartość u mnie z ludźmi jak z rapem - nie ilość tylko jakość.