Regulamin forum
Dział "Modyfikacje w produkcji" służy do dyskutowania o modyfikacjach, które są w trakcie procesu tworzenia. Nie piszemy, ani nie zadajemy tutaj żadnych pytań odnośnie modyfikacji ukończonych (gotowych)! Przy tworzeniu tematu nowego, jego nazwa powinna wyglądać tak: [Nazwa moda] krótki opis/tekst, np. [Cebul mod] by Stalker.pl
Hej,a może ktoś by się podjął zrobić takiego moda,mógłbym coś takiego zrobić tylko nie bardzo wiem jak jak ktoś zrobi coś takiego to będę wdzięczny(może nie tylko ja)
Uwagi moderatora:
Dasz w łapę moderrowi z jakiegoś tysiaczka PLN-ów to zrobi.
"Ten,któremu starczy odwagi i wytrwałości,by przez całe życie wpatrywać się w mrok,pierwszy dojrzy w nim przebłyski światła"
Swoją drogą, to zawsze zastanawiało mnie jak ten mod funkcjonuje. Każda broń składa się 3-4 sekcji zajmując 3-4 pozycje w mp_ranks.ltx, a przecież jest limit tych pozycji. Jak to jest, że tyle różnych sekcji broni nie wyczerpuje tego limitu?
Właśnie zobaczyłem to to na yt i chciałem się tutaj pochwalić, jednak "ciut" za wolno. Ciekawe czy to znowu materiał, a potem kilka miesięcy przerwy bez informacji o modzie, czy może postara się częściej to aktualizować. Szkoda, że nic się nie pochwalił o postępie, bo jeżeli chodzi o stalkowe mody, to jest najbardziej wyczekiwany przeze mnie twór.