OK - powróciłem - dzięki za wszystkie komenty.
@Per$hing162 Bugtrapy w ciągu 5 minut. 1 z błędem "rotation" (ten co wcześniej) , patrzyłem jak sobie stalkerzy radzą z nibyolbrzymem. [niestety nie mam loga ]. 2 Bugtrap to znowu walka stalkerów z nibyolbrzymem , lecz teraz wylot odrazu do windy , bez bugtrapa. W 2 akcji sam uczestniczyłem w ataku na nibyolbrzyma

Końcówka loga z 2 walki
Co do crashu z 'rotation' - to spróbuję znaleźć coś w configach, ewentualnie popytać - na ten moment nie mam pojęcia skąd mógłby się brać.
Co do crashu 'bez loga' - wygląda mi na błąd w configu losowego wyposarzenia dla NPC-ów - przejrzę plik i może uda mi się coś znaleźć.
@scigacz1975Czy mógłbyś zapostować swojego loga po następnym takim crashu - myślę, że może to być pomocne.
Co do twojego pakietu - czy mogłbyś podesłać mi pliki związane z połączeniem z Władcą Zony? Może fanie by było umieszczać je w paczkach MSO jako opcjonalny dodatek / usprawniacz testów.
@Cromm CruacDzięki wielkie Cromm - właśnie miałem się zabrać za robienie comp-packa

Rozumiem, że nie ma problemu jeśli będę go dorzucać do przyszłych paczek MSO?
Niestety jeszcze nie miałem okazji potestować nowego Atmos (zapowiada się super), ale mam pytanko:
Z tego co widziałem na filmikach NPCe ucikają przed falloutem (i psi stormem) - jaka logika jest wykorzystywana w tym celu?
Czy jest to ten sam schemat co w przypadku blowoutu (i te same kryjówki)? Rozumiem, że tak - bo nie ma w twojej paczce pliku sim_board który wprowadzałby dla nich nowe schematy.
Pozatym wprowadziliśmy trochę zmian w schemacie ucieczki przed blowoutem (ignorowanie walki, sprint etc.) - rozumiem, że powinny działać również dla ucieczek przed twoimi nowymi emisjami?