Witam wszystkich
Dawno nie zaglądałem na forum

Widzę pewne zmiany, troche zaskakujące i jak wszyscy czekam niecierpliwie na Misery 2.2

Pogrywam też czasami w Misery i Call of Misery i mam pewien problem, moze by ktoś mi pomógł..
Próbowałem zmienić aby handlarz Freedom kupował ode mnie bardziej uszkodzoną broń, poziom jest ustawiony na 0,66 zmieniłem na 0,00 i wszystko ok ALE cena za uszkodzoną sztukę broni jest np 7-8 tys szt a to za dużo jak dla mnie.
Próbowałem zmienić wartości odpowiedzialne za wartość zakupu broni - sprawdzałem wartości w poszczególnych sekcjach u innych handlarzy.
Coś musiałem ominąć i niestety pojawił sie problem z zbyt wysokimi cenami.
Jak niektórzy z Was wiedza jestem zatwardziałłym fanem Misery

i nie chce niszczyć sobie balansu (wiem ze co niektórzy się uśmiechają w tym momencie)
Interesuje mnie zmiana parametrów tak aby napotkani stalkerzy kupowali broń np z poziomem uszkodzenia 25% i więcej i po cenach niewiele większych niz np barman.
Problem polega na tym ze pomimo zmiany u handlarza Freedom z powrotem na 0,66 nadal kupuje mega uszkodzona broń i to wysokich cenach. Chciałbym to cofnąć.
Szukałem info na forum ale pomimo korzystania z nich nie udało się. Coś pewnie robie źle. Zakładam ze nie musze rozpoczynać nowej gry.
Byłbym wdzięczny za pomoc.
pozdrawiam Adam