[Pytanie] Zapełnienie pustych miejsc

Regulamin forum
Dział "Tworzenie Modyfikacji" służy do zadawania pytań odnośnie tworzenia modyfikacji, edytowania plików gry, oraz pisania tzw. tutoriali, czyli poradników odnośnie modyfikowania gry.
Nie zadajemy tutaj pytań odnośnie modyfikacji gotowych (nie dyskutujemy o nich!), prócz prób ich połączenia etc.

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

[Pytanie] Zapełnienie pustych miejsc

Postprzez Junx w 08 Cze 2012, 11:29

Witam.

Jak w temacie, opiszę na przykładzie.

W Jupiterze mamy Kompleks Wentylacyjny [tam gdzie jest Oaza] i jak wiadomo jest tam tylko Chimera na czas misji a potem już cisza w tym miejscu jest, chodzi mi o to żeby byli tam "zamieszkami" NPC bo jest tam pusto zawsze. W zonie jest takich pełno miejsc i chce je "zasiedlić" NPC jak i mutantami. Co jest mi do tego potrzebne i jak to wykonać? Jeżeli jest jakiś tutek do tego to bym poprosił.

PS. Wiem, że jest M.S.O. i P.G.R. od Trojanuch'a, ale już go nie podłączę bo bym cały mod musiał zmieniać.
Ryzen 5600x || 32gb DDR4 || RTX 2080 Super
Awatar użytkownika
Junx
Modder

Dołączenie: 15 Kwi 2008, 09:39
Ostatnio był: 01 Kwi 2026, 22:39
Miejscowość: Na co Ci to :)
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 358

Reklamy Google

Re: [Pytanie] Zapełnienie pustych miejsc

Postprzez Rozdupnik w 09 Cze 2012, 10:42

Za ten post Rozdupnik otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Junx.
Rozdupnik
Stalker

Dołączenie: 02 Lut 2012, 23:03
Ostatnio był: 22 Wrz 2015, 16:47
Kozaki: 3

Powróć do Zew Prypeci

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości