Regulamin forum
Dział "Tworzenie Modyfikacji" służy do zadawania pytań odnośnie tworzenia modyfikacji, edytowania plików gry, oraz pisania tzw. tutoriali, czyli poradników odnośnie modyfikowania gry. Nie zadajemy tutaj pytań odnośnie modyfikacji gotowych (nie dyskutujemy o nich!), prócz prób ich połączenia etc.
Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].
1. Czy może ktoś zna tytuł lub wykonawce muzyki lecącej w tym klipie? 2. Myślicie że pasowałby ten utwór do głównego menu CoP? 3. Jak zmienia się muzykę w menu CoP? 4. Skąd Wy bierzecie wiedzę o moddingu?! W encyklopedii wisi tylko 12 tutków do CoP. 5. Przy okazji, jak zmienić screen głównego menu.
3. Plik nazywa się menu.ogg, jest gamedata\sounds\music, wystarczy go podmienić. 4. Myślimy logicznie. Wszystkie (prawie) tutki z ShoC można stosować w CoP. 5. Jest gdzieś w texturach, poszukaj.
Natomiast ja mam pytanie odnośnie własnego screena w main menu a dokładnie jak go zrobić czy za pomocą jakiegos programu i czy wogóle jest to możliwe ? Chciałbym jeszcze zaznaczyć że jestem w tych sprawach zielony . Proszęo pomoc
"Only the dead have seen the end of war/Tylko martwi widzieli koniec wojny" - Platon "Zgiełk bitwy często jest potężnym i zabójczym uzależnieniem. Bo wojna to narkotyk." - Chris Hedges
Próbowałem robić , udało mi się tylko wykonać dwa górne obrazy które są obok siebie ale z tymi mniejszymi mam szkopół i tym czymś na dole jakby rozmycie jak to wykonać ???
"Only the dead have seen the end of war/Tylko martwi widzieli koniec wojny" - Platon "Zgiełk bitwy często jest potężnym i zabójczym uzależnieniem. Bo wojna to narkotyk." - Chris Hedges