przez Pangia w 29 Wrz 2013, 14:15
Już nie pamiętam, o co chodziło, w każdym bądź razie dodawałem sobie i dodawałem i dodawałem… No i wyszedł mi całkiem fajny mikro-modzik do Zewu Prypeci (dodałem pistolet Steczkina – APS, AKS-74U z lunetą z I Work Alone, jakiegoś tam unikalnego Forta zrobiłem, kombinezony naukowców, wyłączyłem ulepszanie broni), tylko borykam się z dziwnym problemem, którego za ch♥j nie mogę rozwiązać.
Dodałem nowego Forta i APS jako bronie możliwe do zamówienia u Żwawego i wszystko szło sprawnie (nie wywalało się ani przy zamawianiu, ani przy odbieraniu, ani przy wyczerpaniu limitu), dopóki nie poszedłem do Kardana. Otóż gra wywala mi się, jeśli pójdę do Kardana z PDA Kawalarza lub PDA Stoga - i to wywala się bez loga. Nie mam totalnie żadnego pomysłu, co może być problemem, bo jedyne, co zmieniałem, to ulepszanie broni u mechaników (polegające na usunięciu wszystkich broni z pliku).
Wiem, że przedstawiłem problem dość oględnie, ale może mimo to ktoś już miał do czynienia z czymś takim i wie, o co może chodzić temu durnemu X-Rayowi? Mogę zarzucić plikami, tylko powiedzcie, które dać, bo na skryptowaniu znam się jak moja matka na kierowaniu autem, czyli w ogóle.
Ponadto kombinezony nie do końca działały tak, jak chciałem, ale do tego to już odniosę się we właściwym temacie.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
-
Za ten post Pangia otrzymał następujące punkty reputacji:
Rokita.