Adobe Flash Player Problem z YT.

Adobe Flash Player Problem z YT.

Postprzez mimi215 w 16 Kwi 2013, 11:22

Witam. Otóż jakiś miesiąc temu wchodząc na youtube wyskoczył mi komunikat że wtyczki są niebezpieczne i trzeba zaktualizować. No to zaktualizowałem i teraz gdy chcę włączyć jakiś filmik to jest on podzielony na dwa. Jedynie pomaga zmniejszenie rozdzielczości na 240p. Ale sami wiecie jak wtedy wygląda i brzmi filmik. Czytałem różne fora i tak pisali by zainstalować wcześniejszą wersję. Kiedyś to pomagało, ale teraz gdy wchodzę na filmik to wyskakuję że trzeba zaktualizować i nie mogę odtworzyć nic dopóki nie zrobię aktualizacji. Prosił bym o pomoc. Firefoksa mam najnowszego. Dzięki.
"Nie ważne jak daleko zajdziesz na końcu i tak czeka na ciebie monolit "
Awatar użytkownika
mimi215
Stalker

Dołączenie: 31 Gru 2009, 02:04
Ostatnio był: 04 Wrz 2016, 14:28
Miejscowość: Sukmanie
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Adobe Flash Player Problem z YT.

Postprzez Kpuc w 16 Kwi 2013, 12:28

Odinstaluj f. i zainstaluj go na czysto.
Image

Za ten post Kpuc otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive mimi215.
Awatar użytkownika
Kpuc
Legenda

Dołączenie: 06 Paź 2010, 09:10
Ostatnio był: 22 Gru 2024, 23:44
Miejscowość: zona
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 285

Postprzez mimi215 w 16 Kwi 2013, 14:41

Robiłem tak. Odinstalowywałem i instalowałem i nadal tak samo.
Jednak naprawiłem. Wcześniej to nie działało ale wczoraj była kolejna aktualizacja i zaczęło działać. Trzeba było wyłączyć przyśpieszenie sprzętowe we flashu. Temat można zamknąć.
"Nie ważne jak daleko zajdziesz na końcu i tak czeka na ciebie monolit "
Awatar użytkownika
mimi215
Stalker

Dołączenie: 31 Gru 2009, 02:04
Ostatnio był: 04 Wrz 2016, 14:28
Miejscowość: Sukmanie
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 0

Postprzez Pangia w 16 Kwi 2013, 14:55

Ja nie wiem, co to za moda na aktualizację wszystkiego, co jest na kompie. Działa? To po ch♥* w tym się grzebać. Ja miałem przez 5 lat Firefoxa w wersji 3.0.18 i zmieniłem go dopiero, jak Wikia - mniej lub bardziej świadomie - przestała go wspierać (obrazki na stronach się nie wyświetlały). Zmieniłem na 3.6.3 i na nim zostanę (ostatni bez tego przeklętego plugincontainer.exe - po kiego grzyba było to wprowadzać, jak FF wykrzaczał się raz na ruski rok?), bo działa najlepiej.

Uwagi moderatora:

Nie pomagasz - nie pisz. Warn - Soviet
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Postprzez Szpagin w 09 Maj 2013, 14:55

Mam pewne problemy z Youtube. Filmy losowo resetują się, kończą w środku, komunikat "Shockwave Player has crashed" czy "pierdzenie" podczas odtwarzania filmów (zarówno na słuchawkach, jak i głośnikach, problem nie występuje poza YT). Jakieś pomysły?
Image
Awatar użytkownika
Szpagin
Legenda

Dołączenie: 26 Wrz 2009, 11:39
Ostatnio był: 15 Gru 2021, 23:24
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 238

Postprzez caleb59 w 09 Maj 2013, 14:59

Spróbuj bety Flasha: http://labs.adobe.com/technologies/flas ... ashplayer/

Problem z przerywaniem odtwarzania np. w połowie odtwarzania też zauważyłem - albo wina YT albo Flasha - na Firefoxie i Chrome czasami występuje - na chwilę obecną bardzo rzadko, natomiast wtyczka Flash nie wysypała mi się ani razu...
                        Image
| Ryzen 7 5800X3D | 32GB DDR4 RAM | RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X RAM | Windows 11 Pro x64 |

Za ten post caleb59 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Szpagin.
Awatar użytkownika
caleb59
Administrator

Dołączenie: 23 Sie 2008, 18:59
Ostatnio był: Dzisiaj, 18:17
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 679

Postprzez Cromm Cruac w 09 Maj 2013, 15:38

mimi215 napisał(a):...i teraz gdy chcę włączyć jakiś filmik to jest on podzielony na dwa.

A nie włączył ci się jakiś tryb 3D przypadkiem?
Image

"Twoja opowieść mnie znudziła albowiem nie była o mnie" - Król Julian
Awatar użytkownika
Cromm Cruac
Modder

Dołączenie: 22 Sty 2010, 19:01
Ostatnio był: Wczoraj, 01:53
Miejscowość: Londyn / Bielsko-Biała
Kozaki: 1080

Postprzez Pangia w 09 Maj 2013, 16:07

caleb59 napisał(a):Problem z przerywaniem odtwarzania np. w połowie odtwarzania też zauważyłem - albo wina YT albo Flasha

Ja bym powiedział, że YT coś spier♥olił - jedyną rzecz, jaką aktualizuję jest Java, a od pewnego czasu filmiki wczytują się w tak żałosnym tempie, że aż szlag człowieka trafia. Łącza internetowego nie zmieniałem, więc wina musi leżeć po ich stronie.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Postprzez Soviet w 09 Maj 2013, 16:15

Pangia napisał(a):jedyną rzecz, jaką aktualizuję jest Java

Flasha też wypada aktualizować.
r u avin a giggle m8? LA nie będzie.
Image
Awatar użytkownika
Soviet
Very Important Stalker

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:41
Ostatnio był: 04 Gru 2024, 20:12
Miejscowość: Wow
Kozaki: 788

Postprzez Pangia w 09 Maj 2013, 16:20

Niby tak, ale jak znowu ma się coś sypać z powodu aktualizacji czegokolwiek, to już wolę zostawić to, co mam - lepsze stare i działające niż nowe i... no właśnie nie wiadomo co.
Ten YouTube to taką chałą zaczyna się robić, że pożal się Boże. Ledwo działa, wygląda jak gówniana kopia Google i wpie♥dala reklamy na każdym kroku. I jeszcze co jakiś czas zawraca gitarę, żebym sobie zmienił nazwę konta na imię i nazwisko. A na ch♥j komuś wiedzieć, jak ja się nazywam? Gościa z drugiej strony monitora na oczy nie widziałem, to się mu przedstawiać nie będę.
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Postprzez Cromm Cruac w 09 Maj 2013, 17:40

Reklamy? Jakie reklamy? Nie widziałem żadnej reklamy na YT od paru lat (od czasu kiedy zainstalowałem ad-blocka :))
Image

"Twoja opowieść mnie znudziła albowiem nie była o mnie" - Król Julian

Za ten post Cromm Cruac otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Pangia.
Awatar użytkownika
Cromm Cruac
Modder

Dołączenie: 22 Sty 2010, 19:01
Ostatnio był: Wczoraj, 01:53
Miejscowość: Londyn / Bielsko-Biała
Kozaki: 1080

Postprzez impulse_101 w 09 Maj 2013, 19:11

Zawsze można wgrać starego flasha skoro po updatcie sa problemy.

moja archiwalna wersja 10.0.45 download
Ostatnio edytowany przez impulse_101, 09 Maj 2013, 19:24, edytowano w sumie 1 raz
Image
Awatar użytkownika
impulse_101
Legenda

Dołączenie: 20 Sty 2009, 16:47
Ostatnio był: 08 Lut 2020, 16:44
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Viper 5
Kozaki: 275

Następna

Powróć do Oprogramowanie

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość