djcycu napisał(a):Chyba prawdziwy samochód dla inwalidów jak mój tata mawiaNie naśmiewaj się z innych bo masz więcej pod maską... Tu się nie liczy szaleć na wielkim silniku i pokazywać bajery tylko rozsądnie jeździć. Poza tym każde auto to prawdziwy samochód bo tego nie stworzono do sportu i wygłupów przed blacharami tylko do komunikacji. Szersze spektrum pojawiło się dopiero później i poszerza się dalej.
djcycu napisał(a):Najbardziej to mnie denerwują takie cwaniaczki jak ty które kupują auta z turbinami a potem jeżdżą prawie bez gazu by się ta turbina nie włączyła i spalanie nie wzrosło. To na uj kupować takie auto jak się od początku ktoś nie liczy z większym wydatkiem!
djcycu napisał(a):Planuję zakupić Mitsubishi Eclipse G2 (podoba mi się od 7 roku życia) które posiada 2 litrowy silnik benzynowy. Z tego co powiedział mi kolega (posiadacz wersji GSX) samochód jest w stanie mniej wypalić niż BMW z tym samym litrażem mimo iż napęd jest na wszystkie koła. Myślę że to głównie zasługa wagi i to samo liczy się innych aut.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości