Ghoster napisał(a): Nie widziałem nigdy w życiu (A 19 lat przeżyłem) przypadku u zwierząt, by któreś chciało uprawiać seks z "tym własnej płci".

Terminus napisał(a):Ghoster napisał(a): Nie widziałem nigdy w życiu (A 19 lat przeżyłem) przypadku u zwierząt, by któreś chciało uprawiać seks z "tym własnej płci".
To nie widziałeś mojego psa...
Homoseksualizm wrodzony jest obserwowany, z tego co pamiętam, w ok.1% populacji zwierząt, żyjących w naturalnych warunkach.
To tylko tak gwoli informacji.
W populacji homo sapiens sapiens [te ostatnie dwa są ostatnio coraz bardziej wątpliwe] występują jeszcze czynniki społeczne, środowiskowe, kulturowe, które stworzyły zjawisko homo czy biseksualizmu nabytego...
A że samo zjawisko jest z punktu widzenia długofalowego interesu państwa niekorzystne, cóż...
Jak powiedział jeden z bohaterów Kajka i Kokosza, widząc drwali z piłami, idących wykosić las: "postępu" nie zatrzymamy.

STA1KERpl napisał(a): Wracając do sedna- lesbijka niczym mi nie "grozi", gej w sumie może ew. zabardzo się zbliżyć, wtedy mu to powiem, a jak nie podziała- w ryj. Zawsze byłem ciekaw, jak to jest poznać takiego homosa.

STA1KERpl napisał(a):Zawsze byłem ciekaw, jak to jest poznać takiego homosa.

STA1KERpl napisał(a):STA1KERpl napisał(a):Zawsze byłem ciekaw, jak to jest poznać takiego homosa.
A więc nie wiem, co mi "grozi", Kowku. Może im Hetero też pasuje, nie wiem...

xKoweKx napisał(a):STA1KERpl napisał(a):STA1KERpl napisał(a):Zawsze byłem ciekaw, jak to jest poznać takiego homosa.
A więc nie wiem, co mi "grozi", Kowku. Może im Hetero też pasuje, nie wiem...
A ci będąc hetero pasują homoseksualiści?

Powinnościowiec napisał(a):jestem konserwatywnym katolikiem, więc jak łatwo sie domyślić homoseksualistów(zazwyczaj inaczej ich nazywam) "nie toleruje"

PrzemoC napisał(a):Ja też jestem konserwatywnym katolikiem, a do homoseksualistów nic nie mam,
ani do gejów, ani do lesbijek. Niech sobie będą, wcale mi nie przeszkadzają.
Tylko niech się nie obnoszą ze swoją orientacją, bo to powód do dumy na pewno nie jest.
Niech się żenią, tylko niech dzieci nie adoptują. Bo szkoda dzieciakowi życie psuć.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości